No coś w tym stylu. Wydaje mi się że jakby Cassano zawsze strzelał co wchodzi z ławki to by grał w pierwszej 11. Real odrazu chciał z tego zawodnika zrobić 2 Ronaldo co w każdym meczu bramkę strzela nie udało mu się ale nie można go skreślać po 3-4 meczach:)bagg pisze:To było do przewidzenia. Nie wiem dokładnie jak wyglada sytuacja kadrowa u Królewskich, ale Cassano miał przyjść, aby zastąpić na parę meczów Ronaldo i sprawić by było więcej opcji w ataku(poprawcie mnie jesli sie myle, ale tak mi sie wydaję).
Nie był bym taki pewny Capello jeżęli od następnego sezonu będzie trenował Real to mógł dać taki warunek w co i tak mi sie za bardzo wierzyć nie chce. Real się z Fabio Capello kontaktował...bagg pisze:Wierzysz we wszystko co piszę prasa? Przecież to normalne, że przypisują Realowi każdego sławnego piłkarza. A akurat w sprawie Ibry zarząd Realu ponoć zaprzeczył o jakimkolwiek zainteresowaniu.
Beckham ostatnie mecze ma bardzo dobre i bardzo dobrze sobie radzi od początku roku. Cicinho + Beckham idealna para zawodników na prawą stronę<LILI> Romanista pisze:niech kupią lepiej obrońce i zastępcę dla Beckhama który nie radzi sobie w PD