Corriere dello Sport: Julio Cesar 6.5; J. Zanetti 6.5, Cordoba 6.5, Samuel 7, Burdisso 6.5; Figo 8, Stankovic 7, Veron 8, Kily Gonzalez 6.5, Cambiasso 6.5; Cruz 7, Adriano 5
Tuttosport: Julio Cesar 6; J. Zanetti 7, Cordoba 6.5, Samuel 6.5, Burdisso 6.5; Figo 7.5, Stankovic 7, Veron 7.5, Kily Gonzalez 6, Cambiasso 7; Adriano 5.5, Cruz 6.5
Inter.it: Julio Cesar 7; J. Zanetti 7.5, Cordoba 7.5, Samuel 7.5, Burdisso 7.5; Figo 9, Stankovic 8, Veron 8.5, Kily Gonzalez 7, Cambiasso 8; Cruz 7.5, Adriano 7
W tych notach wszystko dokladnie widać jak na dłoni i praktycznie każdy tydzień przynosi podobne oceny dla naszych INTERNACJONAŁÓW
JULIO- dosyć pewnie ale nie rewelacyjnie Mancio Powinien dać szanse TOLDONE
OBRONA- znakomita nie ma wiele pracy ale w trudniejszych momentach wywiązuje się z zadań perfekcyjnie
Pomoc -Moim zdaniem trzeba pochwalić każdego z osobna
CAMBIASSO na poczatku jak INTER go sprowadzil myslałem że to kolejny chybiony transfer Morattiego ale wkońcu się do niego przkonałem znakomity w destrukcji wspaniały pod bramką rywali
FIGO-LUIS BRAVO WSPANIALE Jednym słowem GENIALNIE wprowadził sie do drużyny wiele osób go skreślilo już na początku [ W TYM JA] Ale CZAPKI Z GŁÓW
STANKO - Troche Lepsze mecze przeplatane słabszymy ale ostanimi czasy w końcu widzimy STANKA takiego jak chemy widzieć oby tak Do końca
No i MÓZG drużyny SEBA VERON - moim zdaniem jeden z najlepszych pomocników świata SEBBBBBBBBBA PROSZEEEEE ZOSTAŃ Z NAMIIIIII
ADRI- IMPERATOR, BÓG,WŁADCA
TO WSZYSTKO TŁUMACZY
OBA - Chyba troche za bardzo żeśmy na niego liczyli i nie wytrzymał presji Kibiców przecież jak by nie było to podstawowy nasz napastnik
LICZYMY NA WIĘCEJ OBAAAAAAAA