Rozgrywki Ligue 1 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 06 lut 2006, 23:35

T_JB co prawda remis Lyon'owi też pasował ale wiecej sie spodziawłem po tym meczu. Widziałem go na dwa telewizory :lol: Malouda bez formy ale cały Lyon grał jakoś tak inaczej Wolno jak mówisz bez pomysło. Nie było Ceraw czyli ściany do klepek i konto :) a Fredowi tak to nie wychodzi ja Norwegowi. Może tylko się tak zacieli dla tego ze Bordeaux nie grało za bardzo do przodu. Wiesz jak jest 0:0 a noż wyjdzie jedna kontra ... ale nie wyszła :] Ale za to ta informacje nie jest ciekawa za bardzo :)

Pippen na pilka.pl pisze:Obrońća Olympique Lyon Sylvian Monsoreau, który doznał kontuzji w spotkaniu Lyon - Bordeaux (0-0), be dzie musiał pauzować przez okres od 4-6 tygodni.

W poniedziałek piłkarz przeszedł badania rezonansem magnetycznym i niestety powteirdziło to wczesniejsze diagnozy lekarzy.

Natomiast dobrą informacją dla Gerarda Houlliera, trenera OL jest fakt, że do treningów wraca Eric Abidal.

Wraca Abidal i to ta sama flanka ... ale pech z ta defenswya prześladuje Lyon strasznie w tym sezonie. Może kolejnego młodego piłkarza włącza do kadry :)

Wróć do „Piłka nożna na świecie”