Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 07 lut 2006, 1:14

hmmm drogi kolego Maestro cierpliwośc kończy się u każdego nawet w związkach piłkarskich :wink: jednak bardzo żałuje że Wasza cierpliwość się nie kończy jeśli chodzi o szczenia jak "pies sąsiada" Bo trudno nazwać to wnoczeniem czegoś do dyskucji ? Tym bardzie jak koleś pisze coś a za 10 minut nie potrafi odpowiedzieć na pytanie dotyczace jego mposta :roll:. No wybacz :!: To naprawde nie moją wina że ta choroba JP przeniosła sie i tu. Epidamie ? Poprostu może załóżmy fundacje ? czy nie wiem nawet zróbmy składke może nie jest za pózno.

Uprzejmie informuje moderatora Piwusa że czekam na wyjaśnienie tak jak pisze w mailu.

Jeśli nie wiesz dlaczego otrzymales ostrzeżenie lub uważasz, że stało się to niesłusznie skontaktuj się z Piwus - osobą, która dała ostrzeżenie. Z pewnością udzieli ona dalszych wyjaśnień.

Wiec sie kontaktuje i mam nadzieje że mi na podstawie regulaminu wyjaśni co jest nie tak :]

P.S. Maestro_ - Wy chyba nie tylko "macie" pilnować na na forum nie było jadki ale i żeby te wypowiedzi co nie którzych nie znizały poziomy tego forum bo wspomnianej wyżej strony. Bo dzisiajszymy wypowiedzmi zabłysną jak wczoraj arbiter w takim jednym meczu na Włoskich boiskach ....Dziekuje :] to tyle z mojej strony.

Wróć do „Wracając Do Meritum”