maestro_ pisze:nie my robimy tam bałagan
To też nie My - to wszystko Oni.
maestro_ pisze:Nie Tobie to oceniać
A komu Tobie
maestro_ pisze:NIE TY JESTEŚ OD WYMIERZANIA KARY
Wiemy ... Pan Bóg
maestro_ pisze:przeważnie masz swój rodzaj prawdy...
No jak wiesz coś być sie wstydził
maestro_ pisze:prawie w każdym swoim poście walisz teksty, że Juve to
No wiesz co
maestro_ pisze:Poza tym Agnieszka jakiś czas temu napisała, że za każdą prowokację będą WP.
Szczekanie fanów "X" to też prowokacja .. zwierzęta na forum no co Wy
Ty tyle
Mam WP - Trudno sie mówi - choć i tak licze na to że Piwus przedstawi regulaminowe uzasadnienie tych że ostrzeżeń. Tylko chłopie co to znaczy "przeważnie masz swój rodzaj prawdy" Przeciesz tym sposobem kompromitujesz moderatorów. Prawda jest jedna
Kolejna sprawa to: "Juve to ... Juve tamto ... " i i Twoje zdanie które mnie rozwaliło
A wiec tak jeśli pisze posta w temacie Juvetus Turyn (rozbiorczy) to trudno bym nie pisał nazwy tego klubu. Jeśli rozmowe dotyczy rozgrywak Włoskiej Serie A to też trudno pisać hmmm nie wiem np. "X" albo "Y" A to jakie jest moje zdanie na tematu tego klubiku to już nie Twoja sprawa. Bo jak pokazałeś nie możesz oceniać prawdy skoro sam masz z tym problemy. Ostatnia kolejka Calcio pokazała znów który klub kibica że scudetto szacunku nie daje. A jeśli nie odpowiada Ci zdanie innych fanów to sprobuj ich przekonać że sie myla ? Albo przynajmie uswiadomoć że w tym momencie nie maja racji. Chyba od tego jest forum by prowadzić "rozmowy" A nie Ty próbujesz pokazać "swoją prawda" jak to ładnie ujełeś na podstawie WP
Storna Główna ? nie wiem czy zauwazyłeś ale wczoraj udzieliłem tylko jednego czy dwóch wypowiedzi w informacjach dotyczątych "brudnej kolejki Calcio" i mi dla tego byście mieli mniej roboty. Ale ja widze że Wam sie wogóle nie chce tam pracować ? (oczywiście zdarzaja sie kontorle i za to Wam sie nalezy piwo
To jak to jest ? roku jest poruszany wontek moderatorki ze wskazaniem na strone głowną - bo gdy melepety sie dorwą to sam wiesz - Przez ten rok zmieniły sie osoby na tych społkach i nikt nie potrafi nad tym zapanować ?
Przeciesz to jest kolejny gwóżdz to Waszej "trumy" że ja napisałem "szczekanie i dzieci specjalnej troski" za 3 WP a jakiś łeb na stronie głównej wyzywa Manciniego o Morattiego od jakich tylko i dostaje też 3 wp... Bo co klub innych niż trzeba ? Hola kola to może ktos tu ma " swoją prawde " ... w zaleznosci od przynależnośc klubowej ?
Maestro_ dobrze wiesz że My na tyym forum jak narazie współpracowalismy. Ale prosze Cie nie patrz na pewne rzeczy pod kątem klubu czy innych wypowiedz. Bo ja sobie nie życze by jakiś baran który zniknie za 10 minut jak zacznie sie temat rozbierał moje wypowiedz na czynnniki pierwsze i wybierał tylko słow które mu pasują. Do budy
To tyle z mojej strony z poważaniem Zaza
Aha
maestro_ pisze:Za każdy teks typu: 'drukarze', 'oszuści', 'koksy', 'ćpuny' itp. będę Tobie (i każdemu innemu użytkownikowi) dawał WP i każde jedno rzeczowo uzasadnię. Poki nie ma dowodów dawania pieniążków, prawomocnych wyroków, Twoje teksty są pustymi i bezpodstawnymi oskarżeniami obrażającymi klub i kibiców.
Trzymam za słowo
"obrażającymi klub i kibiców"
Mam nadzieje że odpiszesz. Bo zaczełeś kilka ciekawych wontków wiec trzeba je skończyć ...