Zły temat. Poza tym nie chce mi się za kazdym Twoim WP dyskutować na dwie strony, jak Ty i tak masz głęboko w tylnim zwieraczu co piszę.*_Zaza_* pisze:Uprzejmie informuje moderatora Piwusa że czekam na wyjaśnienie tak jak pisze w mailu.
Wziął się wczesniej. Nie chcę być opryskliwy, ale nie musisz mnie pouczać, co mam robić. Poza tym ja też mam pewne ograniczenia czasowe/ chęciowe więc wypraszam sobie traktowanie mnie jak automat.*_Zaza_* pisze:Nie wiem kto to dał ale może by się za strone głowa wzią Laughing Bo tam go potrzeba Wink
No temat rzeka, ale w gruncie rzeczy banalny. Ja powiem krótko:*_Zaza_* pisze:Waszym "zadaniem" nie jest tylko pilnowanie forum on nabijaczy czy ludzi szukajacych dymu ale i poziomu tych wypowiedz. Nie moją wina że szczekasze sa akurat w temacie Juventus ? Czemu np. w temacie Ligue 1 nie ma tego tylu zdarzeń ?
Bo w temacie Ligue 1 Zaza nie nazywa wszystkich kibicami za złotówkę.*_Zaza_* pisze:Tym bardzie że pisał rzeczy o których nie ma pojecie jak typowy fan Juve za złotówke....