Niggaz pisze:Smithu vel nabijacz vel rozdrabniacz vel napinacz vel frik23 wrócił [*]
Jakis ty bezszczelny, nie dosc ze rozmywasz to jeszcze nabijasz
Napinka zle, spokuj zle, wjazd zle
Niggaz pisze:To jest jasne i klarowne
Masz racjonalnie racje, Barcelona dominuje ale nie posiada certyfikatu wlasnosci na tytul mistrzoswki. Nie mowie tu nawet o tym ze Real moze odebrac im mistrzostwa, jest jeszcze Valencia, i mysle o tym na powaznie ze latwo dopiac celu Blaugranie nie bedzie.
Niggaz pisze:Forma stabilizująco rosnąć
No nie gadaj ze nie lubisz moich neologizmow bo sie pogniewamy
Na 8 czy 9 meczy jeden slabyNiggaz pisze:Ostatnie mecze nie sprzyjają twierdzenim o stabilizacji formy raczej.
Niggaz pisze:No i nie myśl o pokonaniu Barcelony na Nou Camp.
Why not?
yazid^ pisze:ba, byliśmy liderem Primera Division
Be, strzelalismy max 2 bramki w meczu, gralismy defensywnie, polowa zawodnikow nie byla choc w polowie tak dobrej formie w jakiej sa teraz.
kulekfcb pisze: a niedawno mówiłeś mi smitu o tej Barcelońskiej pewności pamiętasz??
Spokojnie ja tu tylko napinam, cos sie musi dziac
HB pisze:jakos nikt nie wspomina, ze juz nie dominuja
Watpliwe, bardzo watpliwe.
HB pisze:ze ty tak powaznie
Choc ty mnie troche rozumiesz
HB pisze:apomniales tym razem lola...
Tu mimo wszystko powinni myslec o tym powaznie, by miec wiecej niz jeden cel na sezon. Poza tym to Real, mentalnosc totalnych zwyciescow musi panowac w druzynie.
Po co:>HB pisze:zejdz na ziemie...
HB pisze:oni was nienawidza i pluca wypluja w tym meczu
Owszem racja, dobrze tez ze przegrywaja
Niggaz pisze:Real nie prezentuje niczego wielkiego
Moze i nie, ale jest zawsze jakies ale. Wrescie strzelamy bramki, wrescie Robinho gra tak jak powinien, Zidane gra tak jak powinien, Guti gra tak ze nie chce sie ogladac nikogo innego. Cicinho okazal sie bardzo trafnym transferem, Ramos juz dawno nie dostal czerwa, co lepsze gra tak jak powinien. W porownaniu z tym co bylo dajmy na to 3,4 miesiace temu. Real prezentuje cos wielkiego.