Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 07 lut 2006, 14:47

:? :x Przeczytałem uważnie co napisałes Piwus i zastanawiam się na jaka cholere piszecie takie informacje w mailu informujacym o WP jak masz to tak naprawde gdzieś ? To po pierwsze - po drugie - ja nie napisałem że całkowicie macie (Moderatorzy) gdzie strone głowa ale chyba od roku tej temat tylko i wyłącznie poświecony tego "terenu" a w miedzy czasie stołki sie zmieniły.

Wiesz zobacz dzisiajsze czy wczorajsze news. Jak wchodze tam i widze nie które komentarze to zamykam z ciągu sekundu okno. I tak jak napisałem jeden jeździ po drugim i 3 Zaza powiedział co sądzi o takich sytuacjach i tez 3 wp :wink: Może wrócimy czas i ja troche pojeżdze po nie których :lol:

Temat rzeka ? jak Brudne Calcio temat tabu. ja tez powiem którko - W gruncie rzeczy banalny (jesli chodzi o "kibiców" ) banalny ale tyle macie z tym problemu ...

"Złotówki: w Ligue 1 ? nie a wiesz dla czego ? bo wiekszośc fanów Francuzkich klubów piszących w tym temacie mogły by mnie czegoś nauczyć i czytam ich posty z zaciekawieniem. A nie szczekanie które nic nie wnosi do dyskusji a potem jakieś zwody i ucieczki od tematu. (oczywiście to sie nie tyczy każdego fana Calcio na tej stronie ale sam wiesz jak jest)

I nadal czekam aż mi przedstawisz sytuacja bo ja wiem łatwo cos napisać. Albo ocenisz ta wytuacje jeszcze raz i wyciagniesz wnioski albo napisz kto miał racje i dlaczego ... Nie muszisz się spieszyć ja mam czas. Może nawet poszukać informacji :]

Pozdrawiam :]

Wróć do „Wracając Do Meritum”