Bez beki to sie smieszne juz robi moze teraz nazwe klubu trzeba zmienic np na Braziliano Szczecin albo Boca Pogon Szczecin albo jeszcze Flamenco Szczecin to jest smieszne cały skład wypchany brazylijczykami powinny byc ograniczenia bo wychodzi na to co wyszło w szczecinie....Tomusmc pisze:No porażka! Dzisiaj kolejny kontrakt podpisany z Ze Roberto (byście chcieli brazylijczyka z Bayernu co??). Ja mam bynajmniej tego dosyć i nie ważne co zrobi Pogoń w Ekstraklasie czy na arenie międzynarodowej mnie to obchodzić nie będzie. Jakby się dostali do Ligi Mistrzów to co z tego? to nie jest Polska drużyna tylko team z Polską nazwą. Już na początku pomysł mi się nie podobał, ale nie myślałem, że kupią aż tylu brazylijczyków
Powinni zmienić zasady i wprowadzić, że na boisku może przbywać z 3-ech piłkarzy spoza Unii i pan Ptak by miał problem, ale oczywiście to jest Polska liga i tak nie będzie (chyba, że już tak jest, a ja nic o tym nie wiem
). Niech Brazylijczycy sobie pooglądają u siebie te mecze bo w Polsce i tak tego nie puszczą chyba, że w Lidze Mistrzów zamiast najlepszych Europejskich klubów puszczą Pogoń Szczecin to rozpierdziele sobie TV. Tyle ode mnie...