Ja mam wrażenie, że Ty albo nie rozumiesz co do Ciebie piszę, albo masz to głęboko w d....
Co do 'swojej prawdy', złapałeś mnie za słówko i pokierowałeś dyskusję w zupełnie innym kierunku niż przeze mnie zamierzony (znów się czegoś dopatrując
Cała Italia ich nie znalazła podczas kilkuletniego procesu, a Tobie się udało...*_Zaza_* pisze:Sobie wklej WP bo już sie mijasz z pawdą - nie ma dowodów Laughing Wink
I nie doszukuj się mojego oceniania kogoś na podstawie 'mojej własnej prawdy', bo to jest Twoja kolejna teoria
Jestem fanem Juve ale co to ma do rzeczy?? To Twój jedyny argument?? 'Pech' chciał, że nie wszyscy na tym forum kibicują Milanowi. To nie acmilan.pl Obraź Juve (lub kibica), potem tak samo obraź Inter albo Rome (lub kibica), a zapewniam Cię, że kara w każdym przypadku będzie taka sama (tak od siebie dodam... jestem przekonany, że nie jeden z nich odgryzłby się bardziej niż 'fani klubu "X"'
Ok, to ja... Przyznaję się*_Zaza_* pisze:maestro_ napisał:
nie my robimy tam bałagan
To też nie My - to wszystko Oni. Rolling Eyes
W rzeczy samej... od tego są moderatorzy*_Zaza_* pisze:maestro_ napisał:
Nie Tobie to oceniać
A komu Tobie Łypiący?
Jasne, konstruktywna krytyka mojej osoby, poparta konkretami i argumentami, zawsze jest przeze mnie mile widziana*_Zaza_* pisze:najwyraźniej masz z tym problem Razz
Chuck Norris??*_Zaza_* pisze:maestro_ napisał:
NIE TY JESTEŚ OD WYMIERZANIA KARY
Wiemy ... Pan Bóg
Za bardzo uogólniłeś, na forum- moderatorzy
Słowa, które specjalnie dla Ciebie wytłuściłem, wskazują wyraźnie w czyim imieniu się wypowiadam*_Zaza_* pisze:maestro_ napisał:
Za każdy teks typu: 'drukarze', 'oszuści', 'koksy', 'ćpuny' itp. będę Tobie (i każdemu innemu użytkownikowi) dawał WP i każde jedno rzeczowo uzasadnię. Poki nie ma dowodów dawania pieniążków, prawomocnych wyroków, Twoje teksty są pustymi i bezpodstawnymi oskarżeniami obrażającymi klub i kibiców.
Trzymam za słowo Exclamation Tylko pamietaj - Napisałes to w imieniu każdego innego Moderatora Exclamation
Uwierz mi, oceniając kogoś, nie patrzę na przynależność klubową (może byś tak nie myślał, gdyby modem był fan Milanu
Nie mam ochoty i przede wszystkim czasu na pisanie niekończących się opowiadań, tak jak kiedyś
Pozdrawiam.