Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 08 lut 2006, 0:41

:shock: :shock: :shock:

Ja mam wrażenie, że Ty albo nie rozumiesz co do Ciebie piszę, albo masz to głęboko w d.... :!: Ty jesteś zdaję się, dorosłym, poważnym człowiekiem, a czasem zachowujesz się jak 13-latek z autyzmem :roll: Sory za porównanie ale ja już prościej nie potrafie napisać tego, co chcę Ci przekazać. Mam rysować?? Moim zdaniem, to Ty zniżasz się do poziomu insektów, a nie ja... :roll: W żadnym wypadku nie mówie tu o Twojej wiedzy piłkarskiej (bo tą naprawde podziwiam) ale mówie o poziomie wypowiedzi. I tutaj, to Ty 'nie potrafisz przyznać się do błędu...' :? Sory za taki wjazd ale jeśli wypowiadasz się na temat czyjegoś poziomu wypowiedzi, to co sądzisz o swoim?? Sugerujesz, że 'insekty' są traktowane lepiej niż Ty?? :lol: Może Ci się tak wydaje dlatego, że oni wiedzą za co dostali WP i akceptują je (w większości) i nie robią burzy po każdym przyznanym WP. Poza tym, moim zdaniem, często dotrzymujesz im kroku. Po co z nimi rozmawiasz, skoro Ci tacy rozmówcy nie odpowiadają?? To jest forum ale nie musisz rozmawiać z każdym, kto się tu wypowiada. Jest też opcja 'ignoruj'. Dla mnie obraza insekta jest równoznaczna z obrazą każdego innego użytkownika.

Co do 'swojej prawdy', złapałeś mnie za słówko i pokierowałeś dyskusję w zupełnie innym kierunku niż przeze mnie zamierzony (znów się czegoś dopatrując :lol: Może powinieneś zostać detektywem :> ). Otóż nie ma tam drugiego dna :lol: Na myśli miałem Twoje bzdurne teorie dotyczące Juve, sędziów, przekupstw..... Pisząc: 'drukarze', 'oszuści', 'epokowcy' można odnieść wrażenie, że masz na to wszystko niezbite dowody, co z resztą zasugerowałeś zdaniem:
*_Zaza_* pisze:Sobie wklej WP bo już sie mijasz z pawdą - nie ma dowodów Laughing Wink
Cała Italia ich nie znalazła podczas kilkuletniego procesu, a Tobie się udało... :roll: GRATULUJE :!:
I nie doszukuj się mojego oceniania kogoś na podstawie 'mojej własnej prawdy', bo to jest Twoja kolejna teoria :roll: Mało mnie obchodzi czy kibicujesz Milanowi, Interowi, Romie czy Stali Rzeszów... Zawsze szanuję Twoje zdanie (podobnie jak każdego innego użytkownika)... ale czasem sposób jego wyrażania (oskarżenia, obrazy itp) budzi zastrzeżenia. Ważne jest nie tylko 'co piszesz' ale też 'jak piszesz'.
Jestem fanem Juve ale co to ma do rzeczy?? To Twój jedyny argument?? 'Pech' chciał, że nie wszyscy na tym forum kibicują Milanowi. To nie acmilan.pl Obraź Juve (lub kibica), potem tak samo obraź Inter albo Rome (lub kibica), a zapewniam Cię, że kara w każdym przypadku będzie taka sama (tak od siebie dodam... jestem przekonany, że nie jeden z nich odgryzłby się bardziej niż 'fani klubu "X"' :lol: )
*_Zaza_* pisze:maestro_ napisał:
nie my robimy tam bałagan

To też nie My - to wszystko Oni. Rolling Eyes
Ok, to ja... Przyznaję się :oops:
Nie Tobie to oceniać

A komu Tobie Łypiący?
W rzeczy samej... od tego są moderatorzy :roll:
*_Zaza_* pisze:najwyraźniej masz z tym problem Razz
Jasne, konstruktywna krytyka mojej osoby, poparta konkretami i argumentami, zawsze jest przeze mnie mile widziana :) :> Chętnie wysłucham, przyjmę do wiadomości i zrobię wszystko by się poprawić :aniolek:
NIE TY JESTEŚ OD WYMIERZANIA KARY

Wiemy ... Pan Bóg
Chuck Norris?? :roll:
Za bardzo uogólniłeś, na forum- moderatorzy ;) i Chuck Norris :lol: Może pożycz avatar od clonera?? kiedyś miał taki... 'global mod' czy coś takiego ;)
Za każdy teks typu: 'drukarze', 'oszuści', 'koksy', 'ćpuny' itp. będę Tobie (i każdemu innemu użytkownikowi) dawał WP i każde jedno rzeczowo uzasadnię. Poki nie ma dowodów dawania pieniążków, prawomocnych wyroków, Twoje teksty są pustymi i bezpodstawnymi oskarżeniami obrażającymi klub i kibiców.

Trzymam za słowo Exclamation Tylko pamietaj - Napisałes to w imieniu każdego innego Moderatora Exclamation
Słowa, które specjalnie dla Ciebie wytłuściłem, wskazują wyraźnie w czyim imieniu się wypowiadam :roll: Od dziś chyba każde zdanie będę zaczynał od: 'moim zdaniem' :lol:

Uwierz mi, oceniając kogoś, nie patrzę na przynależność klubową (może byś tak nie myślał, gdyby modem był fan Milanu :roll: ) prostactwo jest zawsze prostactwem, zawsze to powtarzam. Jeśli masz negatywne zdanie na temat mojej pracy, looz szanuję je i na pewno Cie za to nie obrażę ;) :P

Nie mam ochoty i przede wszystkim czasu na pisanie niekończących się opowiadań, tak jak kiedyś ;) Również dlatego tak późna pora- nie mam większego wyboru- wcześniej sesja, teraz egzaminy, a forum 24/24 w potrzebie ;) ale co miałem napisać- napisałem więc na tym zakończę tą dyskusję. Przedstawiłem Ci MOJE zdanie i MÓJ punkt widzenia oraz MOJĄ odpowiedź na Twoje pytanie. Jeśli czujesz się usatysfakcjonowany- cieszy mnie to, jeśli nie czujesz się- również looz. Nie musimy się we wszystkim zgadzać.

Pozdrawiam.

Wróć do „Wracając Do Meritum”