Derby D'Italia - Bój o Italie !

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post autor: Snipp_ » 08 lut 2006, 11:17

serek408 pisze:Nasze władze odpowiedziały wspominaną już "aferą sędziego" , a teraz kontra SD opiera się na kasecie wideo w której mają być wpadki sędziów na korzyśc Interu
Ta kaseta to jedna z największych bzdur ostatnich dni.
BartekTS pisze:no pamiętam 1-0 Seba strzela a co moze cos nie przepisowo było Oj to przepraszam jacy w biedni jestescie
Jesli dobrze pamiętam wtedy jeszcze kibicowałeś Juventusowi (:lol:), więc proszę uszanuj to że przynajmniej wtedy Moggi i Capello nie rzucali oskarżeniami o drukowanie.
BartekTS pisze:A widziałes Bagg, Snipp skrót meczu z Udinese??
Widziałem cały mecz. Spalony przy bramce ewidentny, czerwona dla Muntariego też. Sędzia też człowiek, może się pomylić.
BartekTS pisze:Jak nie to nie dyskutuj bo nie ma sensu jak tak to powiedz wtedy pogadamy komu pomagają sędziowie bo Udinese zostało poważnie skrzywdzone przez sędziego a wty macie 3 pkt.
Więc odejmij nam 2 punkty. Nie zapomij przy okazji odąć kilku Interowi, gracze Cagliari wciąż dopytują się gdzie są te karne.
BartekTS pisze:Także nie mówcie kto komu pomaga a kasety z Tuttosportem i Raiem
Nie nagrywamy żadnych kaset.
BartekTS pisze:nagrywajcie jak sobie używacie, Cannavaro za czasów Parmy
Canna brał Neoton - środek w Italii ogólnodostępny i przede wszystkim jak najbardziej legalny.
BartekTS pisze:I nie wiem czy wiesz lekarze w Interze nie dają swoim podpodopiecznym strzykawek wrecz przeciwnie nie mieli byście Cannavaro gdyby nie nasi lekarze....
Ciekawa teoria. Rozwiń tę idiotyczną myśl, bo jedyne co mi teraz przychodzi do głowy to to, że gdyby nie głupota Waszych działaczy Canna nadal tłumiłby się w Nerazzurich.

Wróć do „Włochy”