FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post autor: Pisakk » 08 lut 2006, 13:51

Niggaz pisze:Adekk nawet sobie nie wyobrażasz o co się założyliśmy z Pisakkiem, ale stawka jest nie do przebicia raczej prawda Pisakk :lol:
Przyszłość forum w nogach Eto'o

Ale na razie cicho sza! :P Najprawdopodobniej forum przestanie działać w niedzielę o 22.45... :whistle: :smile2:
adekk pisze:tylko uważajcie na NIK, bo jeszcze może tam wszytko prześledzić

Te kapitalistyczne świnie nam nie przeszkodzą! Będziemy budować komunizm na forum z "ludzką twarzą"! Ku chwale partii, narodu polskiego i pamięci towarzysza Stalina!
adekk pisze:w takim razie zabieram swoje kolekcje do innej piaskownicy...

Towarzyszu adekk ani mi się waż! Jeszcze tylko Twoja kolekcja do zdobycia i zostanę wielkim mistrzem pokemon! Jeśli się wycofasz to znajdziemy i na Ciebie haka...Założyć teczkę to nie problem...:> :P
Niggaz pisze:Odnośnie spotkania z Valencią niestety nie zagra Patrick Kuivert o czym tak bardzo marzyłem :( Póki co wrócił do ojczyzny i przejdzie operację :?

Holenderskie media puściły informację, że Kluivert już przeszedł operację, która wykluczy go z gry na pare tygodni, ale zaprzeczył temu jeden z trenerów Valencii. Pat operację przejdzie później, ale z Barcą i tak niestety by nie zagrał, gdyż ustalił z Floresem, że nie ma co ryzykować z kolanami...Szkoda...
adekk pisze:no ale niczego nie można przewidzieć..a szczególnie u takiego gracza jak Pat...

Amen. Od dłuższego czasu to Pat więcej nie gra niż gra...

Wczoraj pojawiła się informacja, że Villa doznał jakiegoś urazu na treningu. Nie wiem, czy jego występ w niedziele jest zagrożony, ale w sytuacji, gdy jedynymi "przyszywanymi" napastnikami mieliby zostać Angulo i Aimar to jakoś cienko to widzę...Może to tylko jedno z tych zagrań psychologicznych i "Guaje" wybiegnie na murawę w meczu z Barcą. Czego sobie i Wam życzę... :king:

Wróć do „Hiszpania”