Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 08 lut 2006, 15:56

wazi pisze:Oglądałeś mecz ? Bo nie wydaje mi sie...
Oglądałem skrót i Leverkusen też miało okazje na strzelenie bramki, 2 były bardzo dobre :].
spyrczak pisze:No nie wydaje mi sie zeby Milan byl w lepszej formie niz Bayern a juz napewno na chwile obecna nie jest w stanie zajac jakies liczace sie miejsce w LM
No nie uważam że Milan jest w lepszej formie ale oni mogą się z meczu na mecz zerwać, już nie raz tak było. Nie napisałem że Bayern jest bez formy ale Wazi pisze że mają wysoką forme - nie sądze.
brazzo pisze:oj lukaszku...widzisz bo tak to w bundeslidze juz jest, jezeli przeciwnik bayernu bedzie mial kilka dogodnych okazji podczas meczu to juz kazdy doszukuje sie slabej formy bawarczykow...nie zawsze mecze wygladaja tak ze sa meczami jednej druzyny - bayernu, zdarza sie tez ze sa to mecze rownorzedne...statystyki boiskowe minimalnie przewazaja na korzysc herthy ale kazdy kto ogladal mecz z hertha wie, ze dobre sytuacje bramkowe byly po obu stronach...
Powtarzam - nie mówie że Bayern ma słaba forme ale napewno nie wysoką :!: W meczu z Leverkusen należały się im 3pkt. ale wspaniałego meczu napewno nie zagrali. W meczy z Hertą to gospodarze raczej dyktowali warunki.

Czekam na 21 luty i zobaczymy gdzie jest miejsce Bayernu w Europie bo Milan niczego nikomu nie musi udowadniać :wink:

POZDRO

Wróć do „Niemcy”