Aaaaa, o to chodzi
Prowadziłem już turnieje rok i dwa lata temu i miałem w zwyczaju dawać tydzień czasu na rozegranie kolejki. Z tymże z góry też uspokajam że nikt nie zostanie rozstrzelany za przekroczenie terminu ani też straszony walkowerem od razu. Często się zdarzało że ktoś nie wyrabiał na czas i się przesuwało trochę im termin albo doczepiało do nowej kolejki ten mecz. Myślę że o takie kwestie wszyscy możemy być spokojni. Poza tym istnieje też możliwość że niektórzy gracze będą w niektórych kolejkach pauzować z założenia, ale to już zależy od tego czy zgłosi się ten upragniony przez mnie dziewiąty gracz.
Chłopaki odnośnie waszych uwag co do czasu gry to jestem na to wszystko otwarty. Czyli czy to by miało być 10+0, 10+2, 10+5 czy 5+3. Każdy z tych wariantów jestem w stanie zaakceptować. A widzę że koncepcji jest parę. Jestem w takim razie na tak w kwestii wspomnianego inkrementu. Mam jedynie nadzieję że nie będzie czegoś takiego że np siedem osób będzie chciało 10+2 a ktoś będzie protestował że koniecznie 5+3 czy coś. Znajdźmy kompromis i pamiętajmy że gramy dla przyjemności a nie o mistrzostwo świata
@Cement @gumi2006 @Salas11 @karollo89 @czubatka @DDK