Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Precel
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 239
Kibicuję: TSW

Lech Poznań (zbiorczy)

Post autor: Precel » 16 mar 2023, 22:34

Od razu wiedziałem ze wpuszczenie Salamona od pierwszej minuty zamiast Dagerstala wyjdzie Lechowi na plus. Lech od początku wyglądał na lepsza drużynę, bardzo dobrze pokazali się został (co zreszta chyba nikogo nie dziwi) i Rebocho, który w Lechu czuje sie jak ryba w wodzie nie mówiąc już o występach obu tych panów w europejskich pucharach.

Dużo tak naprawdę w tym konkretnym meczu pomogła czerwona kartka dla jednego z defensorów drużyny Szwedzkiej kiedy to z kontrą wychodził Sousa, od tamtej pory mecz wyglądał inaczej bo Lech cisnął jeszcze bardziej niż przy równej ilości piłkarzy.

Trochę więcej szczęścia i bramki po rozpoczęciu drugiej połowy dorobilby się wreszcie Szymczak, a przy dobitce pecha miał także Murawski. Niby są śmieszki ze Lech uparcie stawia na Marchwińskiego ale fakty są takie ze i w meczu w Poznaniu i w meczu dzisiaj strzelił bramkę przyczyniając się mocno do awansu nawet jeśli wszedł z ławki.

Po chwili bramkę dołożył drugi zmiennik Kvekveskiri, a w doliczonym już całkowicie mecz zamknął Skóraś i na tym zawodniku szczególnie zawiesiłem dziś oko, mam nadzieje ze Santos niekoniecznie ogląda te mecze bo nie wierze w niemożliwe, ale ze ma Michała na celowniku bo zapowiada się fajnie i wypadałoby go imo powołać. Mam nadzieje ze zrobi większa karierę niż Jozwiak.

Wróć do „Polska”