Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: jackieboy » 08 lut 2006, 16:25

Gazeta Krakowska pisze: Kaźmierczak, Bucur i Varga blisko Wisły
Być może w najbliższych dniach nowymi zawodnikami Wisły zostaną Przemysław Kaźmierczak, Norbert Varga oraz Gheorghe Bucur. Działacze „Białej Gwiazdy” cały czas prowadzą rozmowy w sprawie pozyskania tych zawodników i jak informuje prezes Ludwik Miętta-Mikołajewicz są one bliskie finalizacji.

Varga, który przebywał z zespołem już na zgrupowaniu w Turcji, dziś powinien dołączyć do drużyny, która przebywa obecnie na Cyprze.

Wkrótce mogą uczynić to także Przemysław Kaźmierczak oraz rumuński napastnik Gheorghe Bucur. - W obu przypadkach jesteśmy blisko finalizacji tych transferów. - potwierdza prezes Ludwik Miętta-Mikołajewicz.

- Z Bucurem sprawa jest o tyle prosta, że w momencie uzyskania porozumienia może on praktycznie od razu dołączyć do drużyny, bowiem przebywa obecnie ze swoim aktualnym zespołem na zgrupowaniu na Cyprze. Z Kaźmierczakiem może to potrwać trochę dłużej, bo najpierw musi wrócić ze zgrupowania Pogoni w Brazylii. Mam nadzieję, że obie sprawy zamkniemy w najbliższych dniach. - dodaje prezes Wisły.
Więc chyba Wisła pożądnie się wzieła do walki o naj naj naj transfery w okienku zimowym..

Wróć do „Polska”