Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 08 lut 2006, 20:43

Gerrard111 pisze:Charlton Athletic - Liverpool ---> 2

Myślę, że nawet na takim trudnym terenie Liverpool powinien sobie poradzić z drużyną gospodarzy. LFC ostanio przegrywa mecz za meczem, co prawda z bardzo mocnymi drużynami: Chelsea i Manchesterem United. Po tych porażkach (z Chelsea w ostatnim meczu ligowym) drużyna Jerzego Dudka powinna sobie poradzić.

Kurs: 1.80 jest moim zdaniem bardzo wygurowany i warto się zastanowić.
nie zagra Gerrard [twój imiennik :D chyb wiesz o tym ?], choć Liverpool potrafi grac bez swego lidera, co udowodnił chociażby w zesżłym roku w LM. Zagra natomiast Jurek Dudek i myślę, z ebedzie najbardziej zmobilizowany ze wszystkich graczy na boisku, aby pokazać z jak najlepszej strony.
Gerrard111 pisze:Chelsea - Everton ---> 1

Napewno drużyna Chelsea pod wodzą Jose Mourinho nie przestraszy się grając u siebie słabego Evertonu. Uważam tak po pierwsze dlatego, że Chelsea nadal ciągnie passę nie przegranych meczy u siebie. CFC zagrałem jako dokładkę ponieważ kurs jest nieciekawy...
to największy pewniak z dzisiejszych meczy :!: W pierwszym meczu było 1:1, Chelsea teraz [kiedy ma serię słabszych meczy] jeszcze mocniej się zmobilizuje na słaby Everton i bedzie chciała się zrewanżować za stracone pkt w lidze
Gerrard111 pisze:Saragossa - Real M.---> 2

Real Madryt już od dłuższego czasu jest na topie i nie sądze żeby na wyjeździe nie sprostal Saragossa. Forma Zidana napewno jest wysoka i myślę, że poprowadzi on swój zespół do zwycięstwa.

Kurs: 2.00
a ja tu stawiam na remis, Real wygrał kilka meczy z rzędu i teraz powinni któryś mecz zremisować, a jak wiadomo lepiej zremisowąć mecz w pucharze na wyjeździe [i mieć w perspektywie rewanż u siebie] niż tracić pkt w lidze

Wróć do „Bukmacherka”