nie zagra Gerrard [twój imiennikGerrard111 pisze:Charlton Athletic - Liverpool ---> 2
Myślę, że nawet na takim trudnym terenie Liverpool powinien sobie poradzić z drużyną gospodarzy. LFC ostanio przegrywa mecz za meczem, co prawda z bardzo mocnymi drużynami: Chelsea i Manchesterem United. Po tych porażkach (z Chelsea w ostatnim meczu ligowym) drużyna Jerzego Dudka powinna sobie poradzić.
Kurs: 1.80 jest moim zdaniem bardzo wygurowany i warto się zastanowić.
to największy pewniak z dzisiejszych meczyGerrard111 pisze:Chelsea - Everton ---> 1
Napewno drużyna Chelsea pod wodzą Jose Mourinho nie przestraszy się grając u siebie słabego Evertonu. Uważam tak po pierwsze dlatego, że Chelsea nadal ciągnie passę nie przegranych meczy u siebie. CFC zagrałem jako dokładkę ponieważ kurs jest nieciekawy...
a ja tu stawiam na remis, Real wygrał kilka meczy z rzędu i teraz powinni któryś mecz zremisować, a jak wiadomo lepiej zremisowąć mecz w pucharze na wyjeździe [i mieć w perspektywie rewanż u siebie] niż tracić pkt w lidzeGerrard111 pisze:Saragossa - Real M.---> 2
Real Madryt już od dłuższego czasu jest na topie i nie sądze żeby na wyjeździe nie sprostal Saragossa. Forma Zidana napewno jest wysoka i myślę, że poprowadzi on swój zespół do zwycięstwa.
Kurs: 2.00