Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 09 lut 2006, 0:34

Jestem w szoku :shock: Nie wiem czy kibice śmiali się z porażki Barcy z Saragossą, ale jeśli tak to nie powinni się teraz wypowiadać bo to co zrobił dzisiaj Real przechodzi najśmielsze oczekiwania :roll: tak wygląda najbardziej utytuowana drużyna w Europie? dziwne... 6:1 to jest już duży pogrom chociaż każdy był w szoku, że Barca dostała 4:2. W przyszłym sezonie Nilito będzie u 'Królewskich' pewnie :lol: :wink:

Jednej rzeczy tylko nie kumam:
yazid^ pisze:Cicinho gra statycznie, choć to on jest najaktywniejszy na boisku, często wrzuca piłki w pole karne, ale robi to zbyt niedokładnie
Po czym za chwilę:
Smithu pisze:Widac przeogromny brak Cicinho

W większości postów widziałem, że Cicinho nie grał, ale mniejsza z tym bo na początku się pogubiłem więc jak to jest? :roll:

Jeszcze chciałem powiedzieć o dziwnych tłumaczeniach kibiców Galacticos, którzy pisali, że widać brak Cicinho :shock: Przeciez on gra praktycznie od stycznia :lol: bez niego też potrafiliście wygrać, a teraz takie głupie tlumaczenie jest. Poprostu Real był słabszy i nie grał w typowo rezerwowym składzie. Wiadomo, że dobra passa kiedyś się kończy, ale w taki sposób? :shock:

Wróć do „Hiszpania”