Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 09 lut 2006, 2:01

Nie no Serek wybacz ale aż musze Cie zbluzgać :P

To co ja miał bym powiedzieco Didzie po tym jednym czy dwóch błegach ? Juz zapomniałeś jak nie kiedy bronił ? dzis piłka skozłowala i to był błąd - źle obliczył lot. Ale zauważ że Juve tez traci trami teraz "zawsze" aniby wrócic Bufffon :!: Jak stał Abbiati tak nie było - dla czego bo za obrone odpowada 11 a na pewno 6 graczy nie tylko bramkarz.

Ja zauważyłem że Julio Cesar ma jedna max głupia wage jak czuje pressing stara sie sam z niego wyjśc dryblingiem :shock: wziąśc napastnika za zamach itd.

serek408 pisze:Jeszcze o Adriano

Przeszedł obok mecz - na całej lini [nawet srzału nie oddał chyba z tego co wiem :shock: - nie wiem czy nie kluczowego meczu w tym sezonie. :roll: A to zachowanie z łokciem to wyraz flustraci że nie idzie że daje o sobie znac syndrom młodość [nie równa forma brak ciagłośc] ale taiemu napastnikowi nie przystoi ...

Bramka Recoby - Cudo :!: Wszyscy tylko odprowadzili piłke wzrokiem :] w samo okno :!: Nawet Lobont nie ruzył się. Veron i Brocchi motory i mózgi w tym meczu i w obronie i w ataku - piłkarze spoktania. Bez dwóch zdań.

Wróć do „Włochy”