Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 09 lut 2006, 2:29

Pewnie widziałem mecz z Palermo hmmm 3;2 tam u nich na Favorita o tym mówisz ? bo z tego co pamietam do tam Corini i spółka zagrali wspaniały mecz - chyba najlepszy pod wadza Gigiego Del Neri - wolny Eugenio Coriniego w koncówce - miód :] okno że mucha nie siada :]

hmmm staram sie tak sobie przypomniec jakieś jego wpadki i jakoś specjalnie mnie tym nie raził oprócz tych głupich zachowań z pressinegem.

Wiesz ja zauważyłem że on z regóły broni to co "musi bronić" Jak dziś po strzałach Verona [bomba po rozegraniu rożnego] i Dejana poprawka w tej samej akcji, Lobont by zkapitulował nikt by nie mógł miec do niego pretensji. Bo strzały były naprawde przednie. Ale wybronił to fenomenalnie a było to max trudne do obrony. Także temu mu brakuje chyba.

Co do nie pewnych wejśc to wszystko zależy od sytuacji choc sztuka jest ocenić dobrze sytuacje. Może z tym ma problem. Czesto gracz z pola wyjaśnieja sytuacje głowka czy inaczej i mu ułatwiaja gre przy tych dośrodkowaniach ale to tak jest wszedzie. Bronimy w 6 a nie tylko bramkarz :wink: Dziś bramka Romy - ostatnio w gazie - Doni wyszedł wypiąstkował piłke na 18 metr i został w miejscu po czym rykoszte i lob 1:0 ...

serek408 pisze:ale jak długo tak pociągnie
Tego to nie wiem :P może ktoś mu uwage zwróci :]

Dobranoc :P końce już bo musze wstać ok. 12 :p hehe :lol: jutro pogadamy jak cos :) Pozdro

FORZA CALCIO :!:

Wróć do „Włochy”