Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: adekk » 09 lut 2006, 12:48

A czy przez całkowity przypadek, przez zwykłe zrządzenie losu tenże Milito nie uzyskał ostatnio hiszp. obywatelstwa?? :> jezeli nie to bije się w pierś i mogę to wytłumaczyc tylko swoją wczorajszą eskapadą pt. "Napoje świata" :oops: ale jeżeli ma, to w takim razie, nie wiem jak dla Was, ale dla mnie jest to równoznaczne z bycia ~ "rodakiem"..i rozumiem, że jest to tak duża przenośnia, że po prostu nie wszytkich będzie stać na to, żeby ją odpowienio zrozumieć, ale...to już jest od tej chwili problem tej części ogółu...bo dla mnie to jest EOT..jeżeli ktoś by chciał o tym ze mną podyskutować, to zapraszam na gg albo na priva...dziękuje za uwagę..
yazid^ pisze:Tylko zauważ, że większość idiotycznych artykułów w stylu Ibrahimovic, Adriano i Ronaldinho w Realu jest autorstwa tego właśnie pana
I mam rozumieć, że przez tą większość zaczniemy teraz wszytko generalizować??...będziemy podawać tylko głównego bohatera tej opowiastki, a tych 'twórczość' tych anonimowych podciągać pod Towarzysza R.?? też tak można...podobnie jak u góry...chcesz pogadać, to zapraszam na gg albo na privy... bo spychamy w tym momencie sprawy ważniejsze (porażka Realu) na drugi plan....a po co?? :lol:
Pozdrawiam...

Wróć do „Hiszpania”