Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 10 lut 2006, 11:39

W takich chwilach ksiądz Józef Tischner zwykł mawiać: „Są trzy prawdy: świento prowda, tys prowda, i gówno prowda”. :]

Tomachos dopiero wstałem i miałem dobry humor a Ty próbujesz mnie wkurwi :wink: [zdenerwować :>?]

Co prawda ja nie moderator ale wybacz musze coś Ci napisac.

Po pierwsze. Jesli inny fani Calcio za teksty typu [cytat] "Juve znów kupiłe mecz" "Ah ta EPOka" czy np. "Lapo EPO - nasz przyjaciel ważne że jest w tamecie " :lol: [koniec cytatu] - dostaja wp wiec chyba nie sądzisz że dodając fotke z papierem toaletowym Juve to Ciebie ominie ?

Widzisz nie zabłysłeś !! Bo gdybyś przeczytał moją uszczypliwa wymiane zdań z kolega Maestro widział byś wszystko o co pytasz. "I gdzie jest pies pogrzebany"

Po drugie: Nie wiem co miało znaczyć zdanie w kierunku Agnieszki ale chyba Ty też nie wiesz. Z chęcia bym Ci wyjebał w modre jak bym Cie znalazł. Ale nie dygaj po JP idzie adres znaleść użytkownika. Wszystko zależy od ceny :] a zdziwisz się Raciborska nie tak spokojna :] A mój list prv da Ci do myślanie ....:smoke:

A po trzecie - Zaza ma swój swiat i swoje zabawki :] - swoje tematy i masse trawki :P swoja zdanie i swoja przekonania ale nie Ty bedzie mi podobny ustawiał :P krótko mówią "Moge wszystko" :P a jeśli Ci sie nie podoba to uważaj bo jestem blisko. Zapłacisz cene w detalu bo jesteś jednym tych "fanów" ...

Nikt nie kocha Zazy :P Nikt nie kocha Meza :P :lol:
Ostatnio zmieniony 10 lut 2006, 11:49 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”