Moderatorzy - ocena pracy

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Tomachos » 10 lut 2006, 13:50

kostek pisze:A wylecieć stąd byś nie chciał?
Od kiedy jestesmy na TY :?:
kostek pisze:Za brak szacunku do kobiet ban bez zbędnych ceremoniałów.
najpier wpisz to w regulamin :wink:
kostek pisze:PS. Mam nadzieje, że sie rozumiemy - za takie słowa trzeba przeprosić.
Wyslesz mi przeprosiny na priva :?:
Zaza pisze:W takich chwilach ksiądz Józef Tischner zwykł mawiać: „Są trzy prawdy: świento prowda, tys prowda, i gówno prowda”.
Szkoda że Tischner nie znał ciebie :cry: bo by była jeszcze ZAZA Prawda
Zaza pisze:Po drugie: Nie wiem co miało znaczyć zdanie w kierunku Agnieszki ale chyba Ty też nie wiesz. Z chęcia bym Ci wyjebał w modre jak bym Cie znalazł.
Zaza chetnie bym cie przywitał w moich skromnych progach... ale jeszcze masz kawał życia przed sobą :wink:
zaza pisze:Ale nie dygaj po JP idzie adres znaleść użytkownika. Wszystko zależy od ceny a zdziwisz się Raciborska nie tak spokojna A mój list prv da Ci do myślanie ...
Napisz mi to jeszcze raz w jezyku Polskim, to postaram się odpowiedzieć :roll:
Zaza pisze:A po trzecie - Zaza ma swój swiat i swoje zabawki - swoje tematy i masse trawki swoja zdanie i swoja przekonania ale nie Ty bedzie mi podobny ustawiał krótko mówią "Moge wszystko" a jeśli Ci sie nie podoba to uważaj bo jestem blisko. Zapłacisz cene w detalu bo jesteś jednym tych "fanów" ...
Polecam psychiatre bo na psychologa już stanowczo za późno :?
Rzur pisze:...bardziej niz tomachos pasowaloby Ci bezmózgos...qrwa!!co to MA BYC!!!BANA DLA PALANTA !!! TO JA ZBIERAM JAKIES WP ZA UZYCIE SLOWA "DUPA" A TEN TU JEDZIE PO PLCI PIEKNEJ,NA FORUM NIELICZNEJ...
...ja pieprze...ide melise sobie chyba zaparze bo sie unioslem normalnie..
Ile WP dla tego Pana :?:

--------------------------------------------------------------------------
Agnieszka pisze:Chyba przegiąłeś. Jak masz pisać takie bzdety, to może w ogóle się nie udzielaj. Nie znasz mnie, więc nie wrzucaj mnie do jednego worka ze swoimi 'koleżankami' z Łabęd. Mam nadzieję, że to był pierwszy i ostatni raz.

Ja cię nie obrażam, więc z łaski swojej zostaw mnie w spokoju.
Nie chcę sie tu tłumaczyc, bo to co napisałem nie było najwyższych lotów. Chciałem tylko nadmienic że nie było moim zamiarem urażenie kokokolwiek... w szczególności pani Admin

PRZEPRASZAM :*:*:*

Wróć do „Wracając Do Meritum”