Rozgrywki Ligue 1 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 10 lut 2006, 17:33

Wczoraj na stronie głównej pojawił sie taki o to news ...

Pippen_www.pilka.pl pisze:Marouane Chamakh, Marokański napastnik nie ukrywa, że chciałby zostać w Bordeuax, ale pod pewnymi warunkami.

"Jeśli wygramy Ligue1, nie widzę powodu by tutaj nie zostać" - deklaruje Chamakh.

W lecie z piłkarzem kontaktował się Lyon oraz wiele klubów z zagranicy min. Juventus Turyn. :shock:

Marokańczyk twierdził wtedy : "Jeśli mam opuścić Girondis to tylko po to, żeby wygrać ligę francuską".

Obecnie Bordeuax jest drugie w tabeli, tracąc 9 punktów do Lyonu i mając cztery punkty przewagi nad Auxerre (3) oraz sześć nad Lille (4).

"Jeśli nie będzie mistrzostwa Francji( na koniec sezonu) to wtedy bedę się zastanawiał" - mówi autor trzech bramek w tym sezonie.

Ja sie zastanawiam co on bierze ? Jak napastnik który strzela trzy bramki w sezonie moze stawiać warunki - :roll: - zawodzi na całej lini, odchodzać o tego że Bordeuax gra piłke mega defensywna [najlepsza defensywa w europie :!:] i to nie pomaga napastnika. Ale teraz Chamakh chyba błądzi. Zawsze go lubiałem to taki Mido 2 :p Dogonić Lyon ?? no tak nadzieja podstawa sukcesu :!: ale warunek ? :roll: Transfer ? Lyon hmm gdzie do sekcji hokeja ? Carew, Fred, Govou, Malouda, Wiltord, a jeszcze młokos Benzema :!: Odszedł świetny napastnik jakim jest Alain Frau. Tylko dla tego że nie mógł wygrać rywalizjaci w ataku. Chamakh to typowy srodkowy napad wiec szczególnie musiał by walczyć z duetem Carew - Fred. Także ...

A Juventus ? :shock: za Zalayete ? i ja nic nie wiem ? :roll:

P.S Zaraz detektyw Zaza sprawdzi kiedy mu sie kontratk konczy bo to jest "ciekawa sprawa":P W - 12 :lol:

Edit Teraz to już całkiem dziwne - prześwietliłem Chamakha i ma umowe do 2009 roku. I ploty Juve ?:roll:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”