fieldy nie napinaj się, każdy wie że taka ilość alkoholu powoduje zanik wzroku, niewydolność serca, żółtaczke czerwoną, padaczke zakaźną i pterodaktylus wyksztuśny - takie sciemy nie przechodząsciema pisze:to na ostatniego sylwestra wypiłem : 8 browarów, ok. 2 L wina [domowej roboty ]
ok. 1 L wódki, kilka strzałów ajerkoniaku [oczywiście domowej roboty] jakiś grog na bazie spirytusu. Oraz coś tam jeszcze
kolejny cyborgLukasz ACM pisze: mi styka 8 browarów i pół litra -
Ja na ostatniego sylwestra przyjołem dożylnie 7 litrów spirolu, wypiłem 67 kubusiów pomarańczowo - bananowych, 2 pysie, i ok 17 win "tanich" na ex i do dzis mam problemy z chodzeniem
cfaniak jestem cofieldy pisze:Oj Tomachos - jednak twoje pytanie przeszło
takfieldy pisze:widział ktoś kiedyś alkoholizm na pokaz ?
tłumaczenie alkoholikafieldy pisze:Alkoholik pije - bo musi, ja pije - bo lubie.
a masz tak że nic sie nie chce, i jestes nadpobudliwyfieldy pisze: ze jak sobie z rana nie wypije to mnie nosi
i jeszcze ten smaczek na podniebieniu
3 zazy za cyferkefieldy pisze:a on już wie jak adres ustalić po IP - to nie kosztuje wiele.
z zazą foremkamifieldy pisze:ale głównie bawię się w ogródku
za dużo filmówfieldy pisze:od zmierzchu do świtu.
wino spod laskifieldy pisze:Wino mozna zrobić z prawie wszystkiego co fermentuje
tak - wszyscy wiemy że masz angielskie znaczki na klawiaturzefieldy pisze:ale znacie moją sytuacje z keyboardem
oj fieldy