Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: adekk » 11 lut 2006, 0:45

Chcecie podsumowania całej sytuacji..jeden krótki wniosek..otóż jak to jeden post Towarzysza, w tym przyadku King_of_CKM, chyba zawieszonego w próżni między FMem a życiem rzeczywistym, może narobić bałaganu..logika nakazywałaby pogratulować Towarzyszowi, że był w stanie tak namieszać...ale są pewne chwile w życiu prawdziwego usera, że musi odstąpić od reguły, gdzie logika jest na 1. miejscu...dlatego pominę te gratulacji..a szkoda, bo była juz przygotowana na tą okazję już krata zchłodzonego "napoju Bogów" ... no wielka szkoda :lol:
Niggaz pisze:Toż jasne, że lubimy Holendrów w Barcelonie
No ba! :)
Niggaz pisze:"nie rozlewaj!", "moja kolej", "Ty już piłeś!", "mao zostao" - jak widzisz szykuje się do studenckiego życia
ja ze swojej strony dodałbym takie stwierdzenie pasujące, jak ulał dla studenta "pier****, nie robię"..nie jestem wprawdzie jeszcze studencikiem, ale już jakieś przygotowania poczyniam ;)
Krzysztof Jarzyna pisze:Jako, ze moim idolem jest Endrju eL. to stwierdzam, ze to jest to samo
Co ta polityka nie robi z człowiekiem...
Co do kariery Ryjka, to widzę, że wysłannicy Partii, którzy mieli zatuszować całą sprawę ze Spartą, tym razem nie poradzili sobie...dali przysłowiową plamę nr 78 (bodajże z Jeżyn leśnych ;) ) ale chyba zajęcie z reprą Holandii miejsca 3-4 podczas Euro 2000 też może sobie Ryjek wpisać w rubrykę osiągnięcia w swoim CV...nic to obrzydliwego i hańbiącego...każdy pamięta półfinał z Włochami i te karne, które do dziś mi się po oczach śnią :lol: ..ale co do geniuszu Mistera...może skończmy dysputę, bo jeszcze prawda wyjdzie na jaw i zaczną o niego się starać wszytkie kluby piłkarskiej Europy... :lol: a on teraz nie ma czasu na występy w tv, tylko musi się wziąć za oglądanie powtórek z meczów Chelsea i Valencii
Pozdrawiam....
* - piernicze ;)

Wróć do „Hiszpania”