Czego to człowiek nie robi w przypływach hurraoptymizmuPisakk pisze:A ja życzyłbym sobie zwycięstwa Valencii bo postawiłem na nich w profie.
Nie obrazisz się, jeżeli z tego powodu pojawi się taki lekki krypto-uśmiech na mej facjacie...ale z drugiej strony, gdy pomyślę o tym, komu przeciwwstawią się ci, niewymienieni przez Ciebie gracze Valencii, to ten uśmiech raczej nie ma miejsca bytu..Pisakk pisze:Ok zgadzam się, że straty po stronie Barcy są większe, ale w Valencii na pewno nie zagrają: Vicente, Ayala, Edu, Kluivert, Mista, a zagrożeni obsencjami z powodu urazów są: David Navarro, Canizares, Villa oraz Albelda. Jak wiadać u nas też nie jest za ciekawie...
W specjalnie wyczarterowanym samolocie produkcji kazachskiej, z zimnej Mateczki Rosyji do gorącego Madrytu, leci emerytowany, płatny zabójca, by podstawi nogę wychodzącemu z tramwaju Raulowi...Partia zadbała o każdy szczegół, więc jeżeli wszytko dobrze pójdzie rewanż jednak odbędzie się bez 'kontuzjowanego' Raulayazid^ pisze:Nie zapominaj, że w rewanżu zagra Raul. To znacząco zmienia postać rzeczy
Kurcze, pastorze Niggaz, czego ja się tu o Tobie dowiaduje...to co dzielimy się łupem?mobius pisze:no odkryles ameryke tym stwierdzeniem o pressingu
Pozdrawiam...