Eliminacje Mistrzostw Europy 2008 Austria/Szwajcaria

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post autor: Martin Pellegrino » 11 lut 2006, 11:20

j1mmy pisze:ja chcialbym zobaczyc pomysl Janasa na nowa linię obronną
No tak. Nie będzie chyba grał przez cały czas Bąkiem, Kłosem, Żewłakowem, Rząsą i spółką. Ja chciałbym żeby pokazał się ktoś nowy. Fojut w Boltonie jeszcze nie gra dużo, ale debiut w Premiership już był. Ciekaw jestem jak poradzi sobie Bronowicki po przeprowadzce do Warszawy. W Łęcznej radził sobie nadzyczaj dobrze. Szkoda trochę Kowalczyka, który w Wiśle zagrał przez półtora roku bodajże jeden mecz w podstawowym składzie. Dan podobno ma jakiegoś młokosa na środek, ale to też raczej dalsza przyszłość niż Eliminacje ME. No i Rzeźniczak z Legii, o którym można powiedzieć, że nie boi się walki. Mam nadzieję, że Wdowczyk coś wykrzesa z tego zawodnika i już w najbliższym czasie będzie mógł zagrać w kadrze. Jest jeszcze ten nieszczęsny Głowacki, któremu daleko do optymalnej formy. Jeśli w takowej się znajdzie to też będzie duże wzmocnienie linii obronnej.

j1mmy pisze:Kuszczaka na bramce
Na to chyba wszyscy czekamy. Dzisiaj kolejny sprawdzian dla Tomka. Jeśli znowu nic nie wpuści to ja sobie nie wyobrażam żeby nie był nr 1 w bramce reprezentacji.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”