No tak. Nie będzie chyba grał przez cały czas Bąkiem, Kłosem, Żewłakowem, Rząsą i spółką. Ja chciałbym żeby pokazał się ktoś nowy. Fojut w Boltonie jeszcze nie gra dużo, ale debiut w Premiership już był. Ciekaw jestem jak poradzi sobie Bronowicki po przeprowadzce do Warszawy. W Łęcznej radził sobie nadzyczaj dobrze. Szkoda trochę Kowalczyka, który w Wiśle zagrał przez półtora roku bodajże jeden mecz w podstawowym składzie. Dan podobno ma jakiegoś młokosa na środek, ale to też raczej dalsza przyszłość niż Eliminacje ME. No i Rzeźniczak z Legii, o którym można powiedzieć, że nie boi się walki. Mam nadzieję, że Wdowczyk coś wykrzesa z tego zawodnika i już w najbliższym czasie będzie mógł zagrać w kadrze. Jest jeszcze ten nieszczęsny Głowacki, któremu daleko do optymalnej formy. Jeśli w takowej się znajdzie to też będzie duże wzmocnienie linii obronnej.j1mmy pisze:ja chcialbym zobaczyc pomysl Janasa na nowa linię obronną
Na to chyba wszyscy czekamy. Dzisiaj kolejny sprawdzian dla Tomka. Jeśli znowu nic nie wpuści to ja sobie nie wyobrażam żeby nie był nr 1 w bramce reprezentacji.j1mmy pisze:Kuszczaka na bramce