Kibice, ultras, oprawa meczowa

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 12 lut 2006, 0:47

Zresztą nie ma sensu piwusowi wmawiać czegokolwiek co jest przeciw Wiśle, nie zrozumiem tego człowieka, ale cóz Rolling Eyes Przecież wiadomo, że Wisła to Wisła i nie ma nic oprócz niej Rolling Eyes
MikPio pisze:Według mnie najlepsza oprawa jest:
1miejsce- Stadion (L)egii
2miejsce- Stadion Lecha
3miejsce- Stadion Widzewa
Bonso pisze:Żyleta (...)Potem jest Lech, Pogoń,

Sorry, macie rację. Wisła jest poza pierwszą trójką, baaa, powinna być poza pierwszą dziesiątką. Napiszesz Wisła Pany, to jesteś ślepo zaślepiony w klub. Napiszesz Legia Mistrz, to jesteś obiektywny.
Zapominałem dopisać przy poprzednim poście:
Bonso pisze:najbardziej ciekawi mnie postawa na wiosne kibiców "Portowców". Jak wiadomo wielu pseudokiboli to rasiści, ciakwe jaka będzie rekacja na Canarinhos w Szczecinie.
Jestem ciekaw, jakie ma dla Ciebie słowo pseudokibic. Nazywasz tak tych złych ultrasów oraz tych złych kibiców co dopingują klub? Jesli napisałbyś "wielu kibiców jest rasistami", to miałoby jakiś sens. To ze ktoś jest rasistą to nie czyni go "pseudokibicem" czy huliganem.
Bonso pisze:Wisła ciągle swój rozbudowuje, ale czy to ma sens, nie wiem. Chyba lepiej zamiast ciągłego dobudowywania trybun, zbudować nowy od podstaw, ale cóż....wiadomo Krakusy
Nie mamy wujka Kaczyńskiego, który dużo gada, ale pieniędzy nie da. Nasi samorządowcy ciułają milion do miliona, by robota jakoś szła. Od trybuny do trybuny robi się stadion. Poza tym jak skończą D, to następna dobudowana do itniejącej całości trybuna byłaby piątą na stadionie :roll:. Dowiedz się następnym razem o czym piszesz. Wiadomo, Warszafka, parafrazując Raszynianina.
Bonso pisze:a tak wogóle...runda jesienna to mecz z Legią tylko ? Wisła większe oprawy ma generalnie głównie na mecze z Legią, taka 'mobilizacja' :rotfl:
Podałem mecz z Amicą, Bełchatowem, Cracovią i Legią. Z Legii są dwa zdjęcia. Z Pogonii nie, bo miał być oldschoolowy doping, więc oprawy nie było. Racowisk więcej nie dałem, bo są prawie na każdym meczu, urokliwe, ale spowszedniałe. Ale doceniam Twoją "fachową" opinię (nawiasem mówiąc jestem na 80% przekonany, że powtórzyłeś to za jakimś legijnym forum, bo nie wyobrażam sobie, byś śledził z Raszyna wiślackie trybyny w calym sezonie, na tyle, by ferować takie wyroki).

Wróć do „Polska”