piwus pisze:Sorry, macie rację. Wisła jest poza pierwszą trójką, baaa, powinna być poza pierwszą dziesiątką.
zacytowałeś tylko częśc posta, wpisałem Lech, Pogoń, Wisła, Korona i nie jest to kolejnośc, tylko przypadkowo wpisane kluby które według mnie mają najlepszy doping !
Nie, tylko że zawsze jak jest dyskusja o Polskiej lidze, piszesz tylko o tym jak to Wisła jest genialnym klubem i seryjnie ostatnio w Twoich postach widze coraz mniej obiektywizmupiwus pisze:Napiszesz Wisła Pany, to jesteś ślepo zaślepiony w klub.
Miałem zamiar napisać "wielu kibiców jest rasistami", ale dla mnie poprostu kibic rasista to nie kibic, tylko to samo co najgorszy huligan=pseudokibic.piwus pisze:Nazywasz tak tych złych ultrasów oraz tych złych kibiców co dopingują klub? Jesli napisałbyś "wielu kibiców jest rasistami", to miałoby jakiś sens. To ze ktoś jest rasistą to nie czyni go "pseudokibicem" czy huliganem.
Dobra, sorry ale oprócz zdjęcia nr. 4 nie widać dokładnie które są z jakiego meczu, a widze wyraźnie, że dwa są z Legii.piwus pisze:Podałem mecz z Amicą, Bełchatowem, Cracovią i Legią.
No to Cie zawiode, bo na forach o Legii nie bywam. Nie śledze ani oprawy na meczach Wisły, ani na meczach Lecha, Pogoni czy zadnego innego klubu, ale jeśli już od czasu do czasu widze zdjęcia z opraw to głównie kiedy jest Wisła, to najlepsze oprawy są kiedy grają z Legią. Chociaz w końcu, zawsze jest tak, że na szlagierach jest największy doping.piwus pisze:nawiasem mówiąc jestem na 80% przekonany, że powtórzyłeś to za jakimś legijnym forum, bo nie wyobrażam sobie, byś śledził z Raszyna wiślackie trybyny w calym sezonie, na tyle, by ferować takie wyroki