Kibice, ultras, oprawa meczowa

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 12 lut 2006, 1:25

Bonso pisze: Miałem zamiar napisać "wielu kibiców jest rasistami", ale dla mnie poprostu kibic rasista to nie kibic, tylko to samo co najgorszy huligan=pseudokibic.
To w Polsce na stadionach nie ma prawie kibiców.
Bonso pisze:nie widać dokładnie które są z jakiego meczu, a widze wyraźnie, że dwa są z Legii.
No tak, to miałeś rację z tym zdaniem :(:
Bonso pisze:a tak wogóle...runda jesienna to mecz z Legią tylko ?(...) :rotfl:
Poddaję się :(.
Bonso pisze:głównie kiedy jest Wisła, to najlepsze oprawy są kiedy grają z Legią.
Groclin na zakończenie zeszłego sezonu. "Taka 'mobilizacja' :rotfl:"
Obrazek
Bonso pisze:
piwus pisze:
MikPio pisze:Według mnie najlepsza oprawa jest:
1miejsce- Stadion (L)egii
2miejsce- Stadion Lecha
3miejsce- Stadion Widzewa
Bonso pisze:Żyleta (...)Potem jest Lech, Pogoń,
Sorry, macie rację. Wisła jest poza pierwszą trójką, baaa, powinna być poza pierwszą dziesiątką.

zacytowałeś tylko częśc posta, wpisałem Lech, Pogoń, Wisła, Korona i nie jest to kolejnośc, tylko przypadkowo wpisane kluby które według mnie mają najlepszy doping !
Teraz jest całość?:
Bonso pisze:Akurat co do rundy jesiennej trzeba przyznać, że przez konflikt nie ma co oceniać, ale ogólnie przez ostatnie lata, na (L)egii zawsze oprawa jest fenomenalna Wink Żyleta - wiadomo, najwierniejsi polscy fani, czasami jest taki szoł, że nie można uwierzyć ze to mecz...
Potem jest Lech, Pogoń, Wisła, Korona....
To nie jest kolejność.
Bonso pisze:Nie, tylko że zawsze jak jest dyskusja o Polskiej lidze, piszesz tylko o tym jak to Wisła jest genialnym klubem i seryjnie ostatnio w Twoich postach widze coraz mniej obiektywizmu
Piszę jak zwykle. Co mam pisać, nieprawdę? 3 ostatnie majstry, liderami reprezentancji są byli i obecni gracze Wisły. Może to szok, ale piłkarsko Legia nie jest lepsza. Mam pisać, że Legia ma najlepszych kibiców? Ale czemu? To Wiślacy zostali wybrani przez (nieobiektywną na naszą korzyść, prawda?) "Naszą Legię" na najlepszych kibiców w poprzednim sezonie! To Wisła miała najlepszą frekwencję na jesień, nawet biorąc pod uwagę procentowe wypełnienie stadionu! A Legia niestety ma braki przez konflikt z zarządem, czyli logicznie rzecz biorąc jest w tyle. Co mam napisać, by było więcej tego obiektywizmu w moich postach? Mam napisać Legia mistrz, to dopiero wtedy będę obiektywny w Twoich oczach? A nawiasem mówiąc, to Ty przecież kpisz z naszego stadionu, nie mając nawet o nim pojęcia, jak stadion Legii jest w gorszym stanie. Zastanów się, kto tak naprawdę jest zaślepiony i nieobiektywny...

Wróć do „Polska”