Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post autor: Toudinho » 12 lut 2006, 1:29

W końcu wygraliśmy na 'La Romareda', nieudawała nam się ta sztuka od dawien dawna.

Emocje już chyba opadły jak po wielkiej bitwie kurz (chodzi mi o mecz z Realem Saragossa :? ), dziś pokonaliśmy trudnego rywala, który potrafi się bronić, ale w zeszłym sezonie pokazal że grać potrafi o czym przekonali się Blancos, którzy przegrali chyba 0:2 czy 1:2 jakoś tak było o ile mnie pamięć nie myli, ale mniejsza o to. W tym sezonie Athletic to cien druzyny z przed roku, ktora dzisiaj zagrala bez najwiekszej swej gwiazdy Joseby Exsteberia (jak źle to źle wiecie o co chodzi :wink: )nie zagral takze Yeste który w zeszlym sezonie wyrastał na jednego z najlpeszych lewych pomocników La Liga, przymiezany do wielkich klubów w tym sezonie wrecz zaginol bez znaku życia, malo o nim słychać, kontuzje i fatalna dyspozycja...

Real zagral średnio ale wystarczająco na Bilbao, cieszy gol Robinho jednak jego multum strat i slaba skuteczność, aż raża (w dzisiejszym meczu oczywiście). Ronaldo to samo celownik ma ladnie rozregulowany.
Salgado od pierwszych minut to nie zdziwiło po tym co odstawiał w Saragossie powinien przyrosnąć kuprem do lawki rezerwowych, a jednak Lopez postawil na Michela, Cicinho na skrzydle zagral dobrze nawet mogl stzrelic ale sie troche podpalił i mu nieposzlo. Guti juz powoli przyzwyczaj nas do dobrej gry, w pierwszej połwoie zagral bardzo dobrze w drugiej juz nie tak jak w pierwszej lecz i tak poziom trzymał jest w bardzo wysokiej formie oby tak dalej. Bapptista wszedl na kilka min i bral udział w akcji zakonczonej golem, oczywiscie podał pilke przypadkiem lecac juz na glebe do Robinho, który zdobyl gola zaliczył asyste przy golu Raula Bravo, jednym sowem wykonczl Basów, już nie peirwszy raz z reszta.

Passa w lidze podtrzymana, Saragossa pieknie podzielila się punktami z nieprzewidywalna Ossasuna( heh obie druzyny sa nieprzewidywalne :lol: )
zobaczymy co jutro pokaza nietoperki mam nadzieje ze się nie poddadza i moze wygraja oby. :)

Wróć do „Hiszpania”