Derby D'Italia - Bój o Italie !

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 12 lut 2006, 9:22

maestro_ pisze:W ataku pewnie od początku wyjdą Trezeguet i Zlatan

Ja typuje Trezeguet-DP ...

maestro_ pisze:Martix i Zlatan ponownie spojrzą sobie w oczy ciekawe komu pierwszemu puszczą nerwy

... ale mam nadzieje , że Zlatan wejdzie dla takiego właśnie pojedynku :twisted: oczywiście nie może zabraknąć też Matrixa który może wejść chyba tylko przy korzystnym wyniku gdy Mancio będzie chciał go bronić lub gdy przytrafi się jakaś kontuzja Ivanovi lub Walterowi :roll: Ale rzeź będzie :]
Statystyki na korzyść Interu , ale tak jak napisałeś Maestro derby rządzą się własnymi prawami. Nie ulega jednak wątpliwości , że San Siro to atut Interu :D na ostatnie 12 meczy wygraliśmy 11 ulegając tylko Romie.
maestro_ pisze:nie mają takiej motywacji, jaką ma Inter

Wspomnienia z tamtego sezonu :] dla uatrakcyjnienia wlaki o Scudetto Inter powinien dziś wygrać i zacząć pogon za wami. Będzie ciężko bo pkt już gubić nie można i do tego Juve musi kilka stracić , ale kto powiedział , że walka się już zakończyła :?:

maestro_ pisze:Obrona ostatnio nie spisuje się najlepiej, ale z drugiej strony- atak Interu również

O Adriano było już tyle przemówione , że hej. Ale wczoraj udzielił wywiadu
Jestem bardzo spokojny. Ostatnio ciężko pracowałem. Po meczu z Juventusem będziemy mieli cały tydzień wolnego na treningi oraz przygotowania do kolejnych spotkań, cały czas skupiam się nad aspektem fizycznym, to dla mnie najważniejszy punkt. Niestety w meczu przeciwko Fiorentinie nie zdołałem niczego pokazać
To będzie ciężki i ważny mecz. Mam nadzieje i jestem przekonany, że drużyna zagra dobre spotkanie. Czuje się coraz lepiej i chcę pomóc Interowi wygrać. Martins także powrócił z Pucharu Narodów Afryki, co nas wszystkich bardzo cieszy. Wszyscy chcemy zwyciężać

Może więc będzie w formie na SD :roll: Brazylijczyk to jedna wielka niewiadoma dzisiejszego spektaklu.
Jeszcze pojedynki :
Trezeguet-Ibra - Samuel-Cordoba
Adriano-Oba - Cannavaro-Thuram
Figo - Nedved
Veron-Cambiasso - Vieria-Emerson
Deki - Camoranessi

Zapowiada się Wielka uczta na Wielkim stadionie :twisted:

Wróć do „Włochy”