To może najpierw założe okularyxaver pisze:Cały sezon trzeba kibicować, a nie tylko wtedy gdy jest ciepło
W sumie fakt, ale gdy nie było konfliktu kibiców z zarządem było naprawdę spoko (duzo ludzi, fajna oprawa). Z resztą podczas konfliktu kibice nie wchodzili na stadion, ale stali przed nim (w ramach protestu).
Wydaje mi się, że naprawdę w naszej Polsce jest wiele świetnych kibiców, ale stadiony są fatalne...
Byłem kiedyś na meczu Polonia-Legia. Przyznam szczerze, że na Konwiktorskiej, mimo iż byliśmy bardzo ściśnięci (bo nie ma tam dużo miejsca dla kibiców gości) to my byliśmy głośniej, mimo iż faktycznie było pełnoo ludzi na ich trybunach
A jak "Sagan" strzelił gola to wtedy byłooo...
Jeśli jeszcze chodzi o doping, to bardzo denerwuje mnie to jak kibice (nawet mojej drużyny, hehe) obrażają kluby na meczach. To według mnie oznaka prostactwa- rozumiem, że mogą nie lubić danego klubu, ale żeby tak bluźnic... i tak się budzi agresja i kółko się kręci.
Rozumiem jeszcze jeśli ktoś obraża zawodnika, chociaż w sumie to też głupie, ale jeśli obraża wcześniej klub, a później do niego przechodzi to nie może się spodziewać przychylności publiki.
Chórzysta...
Ciekawe jak kibice przyjmą Kaczorowskiego w Wiśle- w końcu grał wcześniej w Legii i Lechu.