Celtic Glasgow - Dookoła Klubu

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post autor: wazi » 12 lut 2006, 16:13

j1mmy pisze: Boruc spisal sie niezle jak na mnie w skali 1-10 to dostalby 6.5 za to podanie do napastnika druzyny przeciwnej i parę niepewnych zagrań w powietrzu, które wołają o pomste do nieba, uratowala go ta sytuacja z koncowki co został sam na 3 i dał radę (prawie jak Kuszczak). Wynikło to może bardziej z nieporadności Prso , ale liczy się rezultat.
Nie, no oglądałem cały mecz i nie widziałem żadnych złych interwencji w tym meczy Artura, miał jedną sytuacje w powietrzu co wypuścił piłke z rąk ale wtedy Prso ciągnął go za koszulke wiec, nie był to jego błąd ?
j1mmy pisze:parę niepewnych zagrań w powietrzu, które wołają o pomste do nieba
Przesadzasz, zdecydowanie... Nie miał żadnych złych interwncji w powietrzu, wręcz przeciwnie w powietrzu był pewny, ładnie gdzieś koło 80 minuty przeniósł piłke nad poprzeczką. Ogólnie jego występ oceniam na 7,5... Miał pare bardzo dobrych interwencji i co najważniejsze nie puścił, chodź było blisko.

A co Magica, to sie rokręcił chopak, widać, że już wróćił do dobrej dyspozycji po kontuzji, pare ładnych akcji z Petrovem... Częste podania do Keana, chyba nawet niekiedy za częste...
Maloney dzisiaj bardzo słabo, zawsze to on rzadził w Celticu, a dzisiaj poniżej oczekiwań, słabe dośrodkowania, kiwanie do tyłu, podania do obrońców, chyba najsłabszy mecz w jego wykonaniu jaki widziałem, a widziałem ich już sporo, Hartson, chyba najsłabszy zawodnik w przedniej formacji Celticu, ale jest troche usprawiedliwiony, dostawał mało podań od kolegów...

Dużo walki, zażartości, mało składnych akcji... ale derby to derby, mecz mógł sie podobać. Aha i co najważniejsze Polacy sie wyróżniają w lidze Szkockiej.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”