Derby D'Italia - Bój o Italie !

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 13 lut 2006, 0:25

Jestem w takim stanie, że nie mogę nawet cytować ludzi powyżej :roll: wiem, że pełno ludzi ma pretensje do sędziego, ale moim zdaniem byli bezkonfliktowi. Pan Paparesta i jego liniowi koledzy sędziowali praktycznie bezbłędnie. Kumpel (fan Interu) sam tyo stwierdził, ale był załamany i to poważnie :) Inter miał na początku drugiej połowy dużą przewagę, ale później wszystko szło po myśli piłkarzy Juventusu, nie licząc oczywiście bramki dla Juventusu. Nie wiem czemu, ale byłem prawie pewny, że Del Piero strzeli bramkę z wolnego. Bramka Adriano słusznie nie uznana bo sędzie jasno pokazał, że rzut wolny ma być pośredni. Moim zdaniem w pierwszej połowie powinien być rzut karny dla Juventusu i dla Interu, ale mniejsza z tym! Nie pamiętam kiedy mieliśmy tyle punktów nad Mediolanem (chodzi o Inter i Milan), ale to jest deklasacja i to mnie cieszy

p.s. dziwicie się czemu nie zmieniłem avatara od takiego czasu? bo Alex jest wielki. Tyle ode mnie ;) jutro coś na pewno dopiszę jak przeczytam resztę :P

Wróć do „Włochy”