FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: krzychu212 » 13 lut 2006, 14:59

Jedyne słowa, które rzucają mi się na język są raczej niewskazane w miejscach publicznych. Mecz bardzo dobry. obie drużyny zasłużyły na remis i to byłby sprawiedliwy wynik. Im bardziej jestem przekonany że Valdes jest dobrym bramkarzem to on musi mi udowodnić, że chyba jednak dużo mu brakuje. Świetny mecz zagrał Puyol zdejmując efektownie piłki z nogi graczom Valencii. Gio też dobre spotkanie, szczególnie podobała mi się jego gra kiedy wszedł Sylvinho i Holender zszedłdo środka. Marquez poprawnie, w jednej sytuacji kiedy razem z Villą skoczyli do główki a piłkarz Valencii zwijał się z 'bólu' to myślałem że mu wywali plombe, tak sie zamierzył :D . Oleguer też nie najgorzej sobie radził z Guerrero (chyba tak ale nie mam pewności). Druga linia. Tak jak to powiedział Lechu Orłowski niepokazał za dużo dobrych zagrań. Parę razy zmieszałprzeciwnika i podawał, tylko że nie do przodu a w bok. Za moało prostopadłych piłek. MvB zagrał napewno lepiej niż w ostatnich spotkaniach ale tez niczym nie zachwycił. Tak samo Edmilson. Atak. Santi bez rewelacji ale stabilne, choć na tej newralgicznej pozycji akurat rewelacje by się przydały aby rozbić obronę drugiej drużyny tabeli. Giuly puki nie zszedł dużo wrzucał, lecz jego piłki nie dochodziły do celu. Larsson miał wyborną sytuację po genialnym podaniu od Belettiego. Gdyby strzelił to ciut wyrzej mielibyśmy zapewne weselsze miny. E2 nie zagrał na miarę oczekiwań. Brał na siebie ciężar rozgrywania akcji, ale on włąśnie powinien być bardziej z przodunękać co chwile tych Albiolów i Navarrów ale piłki żednej na nasze nieszczęście nie dostał. Po takich meczach nie moge się doczekać następnych żeby zmazać plamę. Betis musi dostać i to ostro. licze na sportową złość Ronaldindho, świerzość Messiego i Deco, wreszcie na wykorzystującego podania Eto'o.

Wróć do „Hiszpania”