FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Smithu » 13 lut 2006, 15:07

Niggaz pisze:Pozdro Smithu. Obejrzyj mecz i napisz coś!

Pf, nabijacz mnie poucza! :wink:
Niggaz pisze:Bo tak piszą Ci którzy nie widzieli meczu.
Blogoslawieni Ci ktorzy nie widzieli a wierza, czy jakos tak, a tak powaznie mecz juz ogladalem :roll:
el_loko pisze:Nie rozumiem radosci kibicow Realu.
Ja sie tam nie ciesze.
A co do meczu, jesli ktoś nadal uwarza, że obecnie w Hiszpanii jest jakiś lepszy napstnik niz Villa niech sie uda do okulisty, badz psychoanalityka. Jedynie Torres obecnie gra na podobnym poziomie.
To niby E2 nie jest zajebisty :/
Pisakk pisze:Czy mógłbyś wyjaśnić Smithu o co chodzi? Rozumiem, że skoro Twój post jest ironiczny to ta część też jest ironiczna. W takim razie nie wiem co chcesz od pracy sędziego? Jeśli ktoś miałby się skarżyć to kibice Valencii. W końcówce meczu wg mnie powinien być rzut karny dla Valencii, gdy po rajdzie Aimara na linii pola karnego wszedł w niego bodajże Beletti, a sędzia nic nie odgwizdał. Ale wybaczam mu bo ostatecznie wygrali.
Wiem widzialem, wyjasniam: Ironią w tym poscie posluzyl sie nad wyraz mocno, moze gdzies sie zagalopowalem. Po prostu chcialem sie odniec w jakism sensie do tego ze "Sedziowie sprzyjaja Realowi", "Federacja to Real" itp.
janiofcb pisze:Ja rozumiem, że dzieci na podwórku zauważają tylko nieobecność Ronaldinho, ale jeżeli ktoś ogląda przynajmniej co drugi mecz Blaugrany powinien wiedzieć, że brak Xaviego i Deco (o Messim i Giulym już nie wspominając) burzy cały porządek gry w środku pola, który stanowi o sile Dumy Katalonii. Brak jednego czy dwóch z tych graczy nie miałby IMHO tak dużego wpływu na wyniki, ale czy naprawdę tak trudno zrozumieć, że zabrakło ich wszystkich jednocześnie
Oj dzieci dzieci, boli nie? Jak tyle kontuzji, a inni Ci mowia ze to wina jednego playera :/
janiofcb pisze:To Barcelona prowadziła grę,
Z Saragossa tez prowadziliscie gre :/, z Chelsea w zeszlym roku tez prowadziliscie gre ...
janiofcb pisze:I na koniec - gdyby nie asysta Valdesa Barca bez pięciu graczy podstawowego składu najprawdopodobniej wywiozła by z boiska wicelidera cenny remis
Gdyby ...
Pisakk pisze:Gdyby Valencia miała chociaż Ayalę, albo Vicente, myślę że wynik byłby diametralnie inny. Pogdybać fajna rzecz...
... no wlasnie :D :lol:
janiofcb pisze:że brak Ayali i Vicente nie znaczy tyle dla stylu gry Valencii (kontra, kontra, kontra )
To styl Valencii, z tymi zawodnikami w skladzie znacznie lepszy ... Sa tak samo wazni dla Che jak Ronni i reszta przez ciebie wymienionych dla Barcy.

Wróć do „Hiszpania”