AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 13 lut 2006, 16:06

:) Co za ulga.Milan chyba na dobre się rozstrzelał.4 bramki w Reggio mało komu się zdarza.Bardzo dobrze, że w takim momencie passa została podtrzymana :jupi:.Chyba już nikt nie ma wątpliwości, która ofensywa jest najlepsza we Włoszech ( no bo chyba nie miał ;] ).Jak nie Szewa, to Pippo, jak nie oni to Gila.Zresztą nie wypada im robić niczegoo innego po takich zagraniach Kaki :).Jestem pełen uznania, że mimo ż obrona po raz kolejny eksperymentalnie nadal, to tylko z 1 z tyłu.Szkoda, że Juve jednak wygrał, ale wróciliśmy na 2 miejsce.Skończyło się już szaleństwo Interu jak na ten sezon :P.Juve fakt po raz kolejny trochę kontrowersji było, ale już trzeba się pogodzić z ich wygraną.A szkoda, bo mecz mógł mieć kilka innych wyników.Szkoda, bo Rui trochę słabiej zagrał, ale w sumie podoba mi się ta myśl taktyczna Carletto.Coraz bardziej się rozpędzamy, boje się już o los Cagliari :( ['] bo nie wróże im poniżej 4:0.I zaraz potem AA i bardzo trudny mecz.Wcale nie ma co patrzeć na formę strzelecką Baya, bo im się chyba ta liga nudzi :D.Grają by wygrać i tyle :).No cóż Simic chyba pierwszy raz w tym sezonie jakoś taki bez jajec, Dida znowu nie pewny, ale mam nadzieję, że nie wpłynie to źle.Forza Grande Milan :!:

Wróć do „Włochy”