Niggaz pisze:Naprawdę jeżeli Cię to bawi to możesz dalej tłumaczyć się z tych kont i myśleć, że Ci uwierzę.
Naprawde wali mnie toNiggaz pisze:Ale będzie śmiesznie. Nie mogę się doczekać.
" Nie istnieje " - przegrywa ( już 2 mecz z rzędu ). Czy ja gdzieś napisałem że z połowy wyjść nie mogąNiggaz pisze:Ale zawsze można napisać, że Barca nie istnieje
Jako fan Calcio wolałem Inter - Juve. Kto mecz widział pamiętać będzie. Ale w statystykach jest 1:0 i tego już nie zmienisz.Niggaz pisze:Oczywiście, że będę ten wczorajszy mecz pamiętał jak każdy kibic (nie tylko Barcelony) którego mecz ten interesował.
Przez miesiąc będą pisac jak to Barca cudowanie grała, a za 2-3 lata już nikt o tym nie będzie pamiętał poza kibicami Barcelony. O to teraz chodzi w piłce nożnejNiggaz pisze:Oczywiście styl się nie liczy
Ale czemu nagle mieszasz w to MilanNiggaz pisze: Milan może Cie nie rozpieszcza albo co i stąd taka właśnie mentalność. Milan w finale LM w ubiegłym roku też nie istniał? Na to wychodzi bo przegrał. Nie istniał też w meczy z Barceloną w grupie kiedy przegrał. W ogóle istnieje ten Milan czy e tam