jak widac do ciebie mu duuuzo brakuje, kozakuNiggaz pisze:Łukasz[ACM] vel szewa7 vel Maniaczek[ACM] vel Milanista11 vel Shevchenko 7 vel Łysol vel po znany też jako skarbnica dowcipnych ripost to dopiero jest kozak pełną gębą
jak cały klan LigockichNiggaz pisze:Dajesz ostro po bandzie.
mentaaaaal - the fresh makerNiggaz pisze:"Pozdrawiam mentalnego kalekę"
jak ktoś wie o co biega w futbolu to wie również, że styl odniesionego zwycięstwa ma dużo do rzeczy.Łukasz[ACM] pisze:Patrze, 1:0. Dziękuje, co mnie styl interesuje...
Można zagrać kapitalny mecz i wygrać tylko 1:0, mozna tez zagrac słabo ale miec równocześnie szczęście i wygrać tez 1:0. Ale również mozna zagrać na remis i przegrać 0:1 [jak Barca z Valencią
Tak więc styl ma tu dużo do rzeczy - i nie wmawiaj nikomu, ze sam wynik mówi kto jak się zaprezentował.
Zgada się, ze za 10 lat nikt nie bedzie pamiętał o stylu - sam wynik bedzie móiwł kto był lepszy. I Valencia był alepsza - bo w końcu wygrali, ale patrzac na STYL w jakim to zrobiła, mozna mieć wątpliwości, czy zasłużenie wygrała.
no już teraz chyba nie powielisz tego zapytania ?Łukasz[ACM] pisze:Patrze, 1:0. Dziękuje, co mnie styl interesuje...
Łukasz[ACM] pisze:Naprawde wali mnie to
ale paskudny