Kibice, ultras, oprawa meczowa

bragiel
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: bragiel » 14 lut 2006, 0:58

Marco pisze:
Fidel pisze:1.Widzew
2.Jaga i Legia(podobny poziom opraw)
3.Lech
...długo nic :P
nawet nie bede komentowal :lol: :lol:

ja juz rozumiem ze mozna sie spierac na upartego czy Legia czy Wisla na 1 mijescu ale Widzew??? wolne zarty i ciekawym co robi Lech na podium?? gdzie ty sie chowales przez ostatni rok czlowieku??!!! Z kuby chyba nie wyjezdzales :lol:

Wiekszosc ekip uwaza poznaniakow za najwieksze rozczarowanie a ty im dajesz trzecie miejsce a dlugo dlugo za nimi Wisle???
Jaga i Legia podobny poziom?? msz chyba klopoty ze wzrokiem
Musze przyznac ze masz niezlą fantazję, i radze niektorym zeby przestali sie osmieszac.
Heh-żałosny jesteś.
Czy to Ty wyznaczasz kryterium, decydujące o tym, jak można oceniać oprawę meczową danych klubów?
A każdy kto myśli inaczej niż Ty, to już ,,ma kłopot ze wzrokiem" , albo ,,ośmiesza się"?
Może od razu powiesz, jak kto ma myśleć i jak kto ma głosować( aoczywiście głosować można tylko na jedynie słuszną opcje w postaci Wisły Kraków)?

Ja moge uważać , że najlepsze oprawy ma Mazovia Mińsk Mazowiecki albo Astra Krotoszyn- moje prawo i nikt mi nie zabroni myślec i mówić inaczej.
A co do opraw Wisły Kraków-uważam , że są beznadziejne i bardzo mało pomysłowe.
Najlepsze oprawy , moim zdaniem, ma Lech Poznań-chociaż nie darzę tego klubu sympatią, lecz muszę przyznać, że obserwując wszystkie pierwszoligowe stadiony, oprawy w Poznaniu są najpiękniejsze, najbradziej pomysłowe, robione z inwencją i polotem.

Wróć do „Polska”