Kibice, ultras, oprawa meczowa

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy
Reputacja: 0

Post autor: Marco » 14 lut 2006, 9:15

bragiel pisze:
Marco pisze:
Fidel pisze:1.Widzew
2.Jaga i Legia(podobny poziom opraw)
3.Lech
...długo nic :P
nawet nie bede komentowal :lol: :lol:

ja juz rozumiem ze mozna sie spierac na upartego czy Legia czy Wisla na 1 mijescu ale Widzew??? wolne zarty i ciekawym co robi Lech na
podium?? gdzie ty sie chowales przez ostatni rok czlowieku??!!! Z kuby chyba nie wyjezdzales :lol:

Wiekszosc ekip uwaza poznaniakow za najwieksze rozczarowanie a ty im dajesz trzecie miejsce a dlugo dlugo za nimi Wisle???
Jaga i Legia podobny poziom?? msz chyba klopoty ze wzrokiem
Musze przyznac ze masz niezlą fantazję, i radze niektorym zeby przestali sie osmieszac.
Heh-żałosny jesteś.
masz na to argumenty??? :lol:
Czy to Ty wyznaczasz kryterium, decydujące o tym, jak można oceniać oprawę meczową danych klubów?
tak sie sklada ze jestemw jedenj ekip rywalizujacej w te klocki wiec mniej wiecej wiem co jest trendy :lol:
A każdy kto myśli inaczej niż Ty, to już ,,ma kłopot ze wzrokiem" , albo ,,ośmiesza się"?
myslec sobie kazdy moze jak chce, ale pisanie bredni publicznie gdy wiekszosc ekip uznaje jak wyglada obecnie scena opraw meczowych jest osmieszaniem sie
Może od razu powiesz, jak kto ma myśleć i jak kto ma głosować( aoczywiście głosować można tylko na jedynie słuszną opcje w postaci Wisły Kraków)?
niech glosuje kto chce ale niech sie potem nie dziwi ze budzi smiech ludzi wiedzacych kto przed kim a kto za kim, znajac opinie niemal wszystkich ekip
Ja moge uważać , że najlepsze oprawy ma Mazovia Mińsk Mazowiecki albo Astra Krotoszyn- moje prawo i nikt mi nie zabroni myślec i mówić inaczej.
a broni CI ktos??? tylko nie miej pretensji ze stajesz sie posmiewiskiem dla wiekszosci :lol:
A co do opraw Wisły Kraków-uważam , że są beznadziejne i bardzo mało pomysłowe.
i po co sie ponownie osmieszasz?? wiesz mnie naprawdę nie interesują opinie takich dzieci jak ty, wystarczą mi opinie CF, czy Red Worksów czy kibiców z Poznania, Szczecina i innych miast choc nie wszyscy wskazują na Wislę ale przynajmniej z obiektywizmem prezentują swoją czolowa 10-tkę
Najlepsze oprawy , moim zdaniem, ma Lech Poznań-chociaż nie darzę tego klubu sympatią, lecz muszę przyznać, że obserwując wszystkie pierwszoligowe stadiony, oprawy w Poznaniu są najpiękniejsze, najbradziej pomysłowe, robione z inwencją i polotem.
to teraz powiedz w ktorym roku sie zatrzymales nad oceną, bo jakos cala Polska ma inne zdanie. :lol: :lol: :lol:

sami lechici przynają ze odstają od czołówki ale twoje prawo pisac glupoty ktore myslisz ale nie dziw się potem reakcji forumowiczów.

Wróć do „Polska”