Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 14 lut 2006, 13:17

BartekTS pisze:Mam pytanie do statystyków Mozecie mi powiedziec jaka była najmniejsza liczba punktów w ostatnim czasie pomiędzy Interem a Juve, jakies statystyki mozecie podac

Jeśli chodzi o ostatnie 4 lata to najmniejsza różnica wyniosła 2 pkt w pamiętnym sezonie 2001-2002 kiedy Scudetto straciliśmy w ostatniej kolejce i z 1.miejsca spadliśmy na 3

Ładna plota się ostatnio pojawiła , że Cambiasso może przejść do MU. Fakt , że Cuchu zalicza się do najlepszych w lidze , ale taki Manchester może sobie o nim pomarzyć jak Real o Adriano :] Najśmieszniejsza z tego wszystkiego jest jednak kwota ... 8 mln + Silvestre :lol: Już więcej są w stanie zaoferować za innego Argentyńczyka Dushera 10 mln.
Co do Verona to będzie pauzował kilka tygodni i nie zagra w pierwszym meczu z Ajaxem. W najbliższym ligowym spotkaniu nie zagra też Cambiasso więc ciekawe jaki środek wystawi Mancio :roll: Zanetti-Pizarro , a może Deki zejdzie ze skrzydła do środka i zadebiutuje Cesar :?:

Natomiast ostatnio sporo się mówiło o ślubie Eriksona z Interem, ale Mancini zaprzeczył tym plotkom.
To nie prawda, że Eriksson przybędzie do Interu. Dzwonił do mnie i powiedział, że raporty o jego przyjeździe są fałszywe
Jeśli Eriksson miałby przyjechać do Interu to musiałbym odejść. Nie wiem czy znalazłbym lepszą pracę niż tę co mam tutaj w Mediolanie, ale wyjaśniam, że jeśli Sven miałby tu przybyć to tylko na pozycję trenera

Wróć do „Włochy”