Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 14 lut 2006, 22:54

Zico_FCI pisze:Wiem, że trochę przesadziłem ale czasami trzeba
Dlaczego niby? Moim zdaniem nie przesadziłeś ani troszeczkę bo Ci piłkarze grają naprawdę poniżej oczekiwań. Sam czasami lubię się wyżyć na jakimś graczu pisząc o nim (najczęściej jest to Blasi :lol: ) i odrazu się lepiej robi.

Czy wyrzucić Adriano? tu chyba zapanowały nad Tobą emocje bo Brazylijczyk miał formę i to znakomitą, musi ją poprostu odnaleźć przy czym potrzebny mu będzie odpoczynek od meczów.

Julio Cesar to porażka, a miał być gwiazdą na poziomie Cecha czy Buffona. W tym mecz zagrał słabiutko, nie licząc piłek, które leciały prosto w niego.

Martins? można go było zauważyć na boisku tylko dlatego, że jest murzynem, a tak poza tym to nie zrobił na mnie wrażenia. Zresztą w ostatnim meczu pólfinałowym pomiędzy Wybrzeżem Kości Słoniowej, a Nigerią grał strasznie, aż byłem w szoku bo w innym meczu swojej reprezentacji strzelił dwie zwycięskie bramki, które fakt faktem były fartowne. O Kilym to już nie wspomne bo on nigdy nie imponował.

Mancini? od początku nie rozumiałem dlaczego przyszedł skoro w Lazio radził sobie nie za ciekawie. Woli mówić na innych w mediach niż myśleć jak rozbroić bombę w szeregach swojego rywala. Do tego trzyma się piłkarzy z których kibice nie są zadowoleni no, ale niestety to trener rządzi i dzieli.

W ostatnim meczu podobała mi się gra Cambiasso i Stankovica (chociaż chłopak kłótliwy :wink: ) zresztą nie pierwszy raz i myślę, że to są bardzo ważne ogniwa swojej drużyny. Poza tym Zanetti, ulubieniec San Siro, El Capitano czy też Żelazne płuco - i właśnie o tym chciałem powiedzieć bo jego rajdy na bokach to istna rakieta :shock: coś w stylu Zambrotty :P Do tego powinien grać Recoba, który w niejednym meczu wprowadzał ożywienie i zdobywał bramkę. W meczu z Juve miał za mało czasu na to, ale i tak go zapamiętano w ostatnich minutach kiedy strzelił w słupek, a niestety (dla Was niestety ;) ) nie doświadczony w strzelaniu Burdisso zmarnował znakomitą okazję.

Tyle ode mnie. Pozdrawiam 8)

Wróć do „Włochy”