Czyli jesteś ,, bardzo" obiektywny.Marco pisze:tak sie sklada ze jestemw jedenj ekip rywalizujacej w te klocki wiec mniej wiecej wiem co jest trendy
To tak jakby aktor oceniał swoją rolę w stylu,,Zagrałem genialnie.Jestem najlepszym aktotem", albo lekarz,, Jestem najlepszym w Polsce lekarzem".
Każdy kto jest w czymś dobry, wyróźnia się jedną cechą-skromnością.
Nikt, kto jest naprawde w czymkolwiek dobry nie mówi,,Jest najlepszy a inni to be ,syf i w ogóle tylko ja się liczę w tej grze".
A Ty będąc zaanagażowany w coś od środka(przynajmniej tak twierdzisz), oceniasz to z zewnątrz-to kompletny absurd.
Kolejny przejaw jakiejś Twojej megalomanii.Marco pisze:myslec sobie kazdy moze jak chce, ale pisanie bredni publicznie gdy wiekszosc ekip uznaje jak wyglada obecnie scena opraw meczowych jest osmieszaniem sie
Uważasz, że Wisła robi super oprawy- ok. Twoje prawo.
Ja uważam, że robi beznadziejne.
Nie są to żadne brednie, tylko moje subiektywne zdanie i nie interesuję mnie, co uważa większość ekip-większość Poalaków uważa, że stolicą Usa jest Nowy York, a Surinam leży w Afryce .
Pomijam już fakt, że oprawy meczowe to rzecz bardzo subiektywna w ocenie, porównałbym je do łyżwiarstwa figurowego. Nie ma tu kryteriów oceny, jasnych dla wszystkich, nie da się tu nic zmierzyć, zważyć-jeden patrząc na tą samą oprawę, powie,,Jest super" a inny ,,Jest beznadziejna" .
Za to właśnie szanuję kibiców Lecha. Nie trabią jacy to oni są wspaniali, nie twierdzą , że są najlepsi, nie wywyżaszają się ponad innych(oczywiście są też wyjątki)-a robią swoje i moim zdaniem, robią to najlepiej w Polsce .Marco pisze:sami lechici przynają ze odstają od czołówki ale twoje prawo pisac glupoty
Bo to, że kibice Wisły twierdzą, że to Wisła ma najlepsze oprawy , to nie świadczy o nich najlepiej i wzbudza dużą niechęć do nich , jak i do samej Wisły.