tak sie sklada dziecko ze ocenijac oprawy nie ocenia sie swojej druzyny na dodatek ja patrzę na opinie wszytskich kibiców nawet Legii Warszawa i biore je pod uwagę , w tamtym roku a co najmniej rundzie jesiennej WIsła uznawana jest numer 1. Nie nasza wina ze kibice Legii mieli problemy z zarzadem klubu, jest to jeden z powodow dzieki ktorym Wisla wyszla na 1 miejsce, ale mowie to nie nasza wina ze mieli problemybragiel pisze:Czyli jesteś ,, bardzo" obiektywny.
To tak jakby aktor oceniał swoją rolę w stylu,,Zagrałem genialnie.Jestem najlepszym aktotem", albo lekarz,, Jestem najlepszym w Polsce lekarzem".
tak wpisanie Legia najlpsza do skromnosc a Wisla to juz gloryfikowanie siebie tak?? dla twojej ciekawosci powiem ze najlpeszą oprawą rundy kibice uznali oprawę Legii "gostek z racą" potem Jagielloni a dopiero 3 była Wisła ze swoim "Bene Nati"Każdy kto jest w czymś dobry, wyróźnia się jedną cechą-skromnością.
Za to pilkarze Wisly maja mowic jestemy gorsi od Korony i Legii mimo ze rok tmeu bylsimy mistrzami polski i teraz prowadzimy w tabeli o punkt, piekne teorie wyglaszaszNikt, kto jest naprawde w czymkolwiek dobry nie mówi,,Jest najlepszy a inni to be ,syf i w ogóle tylko ja się liczę w tej grze".
jaki absurd?? wymienianie pogladow z roznymi ekipami i wystawianie swojej opini nazywasz obsurdem??? cos ci sie pomyliloA Ty będąc zaanagażowany w coś od środka(przynajmniej tak twierdzisz), oceniasz to z zewnątrz-to kompletny absurd.
Marco pisze:myslec sobie kazdy moze jak chce, ale pisanie bredni publicznie gdy wiekszosc ekip uznaje jak wyglada obecnie scena opraw meczowych jest osmieszaniem sie
chyba uzywasz slow ktorych znaczenia nie znaszKolejny przejaw jakiejś Twojej megalomanii.
i dlatego sie osmieszaszUważasz, że Wisła robi super oprawy- ok. Twoje prawo.
Ja uważam, że robi beznadziejne.
wlasnie widac ze subiektywne daltego osmieszajace, wiec skoro ty nie bierzesz pod uwagę opni kibiców zajmujacych sie oprawami meczow to nie mi zarzucaj megalomanii i subiektywnosci bo w przeciwienstwie do ciebie staram sie byc obiektywny, jak bylismy daleko za Legią Widzewem czy Lechem to nikt tego nie kwestionowal,Nie są to żadne brednie, tylko moje subiektywne zdanie i nie interesuję mnie, co uważa większość ekip-większość Poalaków uważa, że stolicą Usa jest Nowy York, a Surinam leży w Afryce .
ludzie ktorzy sie tym zajmują i oceniaja inne ekipy w wiekszosci maja porownywalne zdanie i wiedzą co i jak sie ocenia,Pomijam już fakt, że oprawy meczowe to rzecz bardzo subiektywna w ocenie, porównałbym je do łyżwiarstwa figurowego. Nie ma tu kryteriów oceny, jasnych dla wszystkich, nie da się tu nic zmierzyć, zważyć-jeden patrząc na tą samą oprawę, powie,,Jest super" a inny ,,Jest beznadziejna" .
Marco pisze:sami lechici przynają ze odstają od czołówki ale twoje prawo pisac glupoty
no ja sie im nie dziwie ze nie trabią skoro nie maja powodow bo ostatnio troche spuscili z tonuZa to właśnie szanuję kibiców Lecha. Nie trabią jacy to oni są wspaniali, nie twierdzą , że są najlepsi, nie wywyżaszają się ponad innych(oczywiście są też wyjątki)-a robią swoje i moim zdaniem, robią to najlepiej w Polsce .
tak sie sklada mlody czlowieku, ze wislacy nie trabią ze sa najlepsi, to inne ekipy ktore z nami rywalizują ocenily nas za najlepsze oprawy, ciekawym czyja niechec wzbudza?? twoją?? buhahahaa twoja to mnie wiesz......Bo to, że kibice Wisły twierdzą, że to Wisła ma najlepsze oprawy , to nie świadczy o nich najlepiej i wzbudza dużą niechęć do nich , jak i do samej Wisły.
I tak jak Wisła i i jak Legia i wiekszosc ekip uznaje ze Legii za calokształt tworzczosci nalezy sie 1 miejsce tak Wiśle za poprzedni rok.
I koncze dyskusje z toba bo oceniasz jak napisales subiektywnie (co jest twoim prawem) ale ja wole dyskutowac z tymi ktoryz maja jakiekolwiek pojecie i staraja sie ocenic obiektywnie.