Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2449
Kontakt:

Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Kluchman » 05 cze 2023, 18:20

piotrcies pisze:
05 cze 2023, 17:00
Kuzwa, odwalcie się od tego Kane’a. Możecie mieć każdego, to znów nam podpieprzycie nasz cel. Kroos, Camavinga, Varane, Bale itd., ile można się tak na nas wyżywać??

Są fajni goście na rynku, np. Firmino, taki jak Benzema, tylko młodszy i za darmo. Jego sobie weźcie.
Kane to trzydziestolatek z Premier League za ponad sto baniek. Mam złe skojarzenia, więc gdyby była jakaś lepsza opcja, to Realek mógłby ją rozważyć. Ale za bardzo nie ma i Kane wygląda jak gwarancja najwyższego poziomu na 3-4 sezony. Z tego co widziałem Osimhen jest bardzo drogim drewnem (w sensie rzadko jest przy piłce, nie pogra kombinacyjnie), Lautaro lubi mieć kogoś obok i ma długi kontrakt, a reszta to co najwyżej fajne półśrodki. Choć sam pewnie wolałbym tego Lautaro niż Anglika. Lubię takich pracowitych napastników.

Co do Havertza nie mam jednoznacznej opinii. Niby pod wieloma względami fajny, ale też najlepiej czuje się na pozycji, której nie ma przy graniu 4-3-3. Tu trochę jak Asensio. Niby możesz go ustawić na obu skrzydłach, ale czegoś mu brakuje, by pokazać tam pełnię możliwości.

Wróć do „Hiszpania”