West Ham United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

West Ham United (zbiorczy)

Post autor: Sergek » 08 cze 2023, 17:56

masacra pisze:
08 cze 2023, 17:26
Chociaż sam mam dosyć ambiwalentny stosunek do tych europejskich pucharkow (i to wszystkich :D ... tylko nie przypominajcie mi tego jak Liverpoolek za rok będzie wygrywał LE hehe) to jednak wygranie europejskiego pucharku to wygranie europejskiego pucharku i żadne 6 czy 5 czy nawet 4,3,2 miejsce w lidze tego nie zastąpi (pomijając kartę wstępu do LM za 4,3,2 miejsce ofc). I to, co może być dla niektórych śmieszne, jest szczególnie doceniane na Wyspach wśród Angoli, którzy mają małego bzika na punkcie udowodnienia wszystkim dookoła, a sobie najbardziej, że potrafią w europejskie pucharki.
Ja kiedys na to bardziej chcialem marudzic, ale na tym etapie sam uwazam, ze dojscie do finalu to zabawa o wiele ciekawsza niz liga. Finaly maja fajna atmosfere a jeszcze lepsze jest czekanie na nie. Im wiecej tym lepiej, nawet jezeli mielibysmy przegrywac je czesciej niz rzadziej hehe

Dlatego tez troche lapalem sie za glowe gdy na forum po polfinach LM byly wpisy typu lepiej odpasc tez niz dostac kilka bramek od City/Realu w finale. Okropny mental

Wróć do „Anglia”