Liga Europy (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 16 lut 2006, 18:39

King_of_CKM pisze:Basel ma rzeczywiscie kilku niezlych piłakrzy tacy jak Degen czy Yakin ale nie są oni drużyną pokroju Monaco dlatego uwazam ze to niespodzianka dość dużego kalibru.
A dla mnie to żadna wielka niespodzianka nie jest. Monaco gra w tym sezonie słabo i wiele razy przejechałem się na nich obstawiając w STSie. A nawet wręcz przeciwnie cieszę się że przegrali bo nie stawiałem na nich i ich nie lubię.
Co do Herty to tez można było takiego wynku spodziewać, no może nie od razu porażki ale zwycięstwa to raczej na pewno nie. Rumuni grają dobrze (nie wiem czemu ale lubię jak drużyny ze Wschodu i Bałkanów daleko zachodzą w pucharach) co pokazali w fazie grupowej, a Berlińczycy od kilku sezonów prezentują się poniżej swoich ambicji. Przegrali w tym sezonie wiele meczów w których teoretycznie byli faworytami. Śmiem nawet twierdzić że najlepsze polskie drużyny mogły by ograć Hertę, choc pewnie nie bez problemów, ale jednak. Natomiast ich gwiazda Marcelinho (nazwany tak nie dzięki umiejętnościom lecz poprzez popularność i kreację go na wielkiego piłkarza przez media) zawodzi jak cała drużyna.
Wie ktoś może jak nazywa się trener Rapidu Bukareszt? Wiem tyle że jest mlody i odkąd objął Rumunów, ci zaczęli dobrze się prezentować. Niestety nie pamiętam jak się nazywa. :oops:

Wróć do „Puchary Europejskie”